Zdravím, čeká nás 5 dní v Arménii a rádi bychom ji alespoň z části projeli autem. Nemáte tip na nějakou spolehlivou půjčovnu v Jerevanu, případně jakékoli další tipy pro řidiče? Předem díky!  .

Půjčovna Jerevan

Založila ve fóru Půjčení auta

4 reakce

Zdravím, čeká nás 5 dní v Arménii a rádi bychom ji alespoň z části projeli autem. Nemáte tip na nějakou spolehlivou půjčovnu v Jerevanu, případně jakékoli další tipy pro řidiče? Předem díky! 

0

https://www.caravan.am/ - 4x4 vlastne ani netreba ked sa fakt netrepete niekam daleko do hor, na tie hlavne atrakcie fajn cesty a aj v ramci krajiny. My sme mali Lada Niva, ale to je na normalnych cestach a v meste skor utrpenie. Urobili sme za 4 dni 1200km, na hlavnych tahoch to ide rychlo. Mimo Jerevanu je premavka velmi slaba. 

0 Citovat

My jsme půjčovali přes Hertz a vše v pohodě.  Měli jsme VW Jetta a všude jsme dojeli :-) 

0 Citovat

Potvrzuji pozitivní zkušenost s caravan.am. Půjčili jsme si na 4 dny Duster a cenově i při super cover pojištění vycházeli nejvýhodněji. Komunikace s nimi byla výborná a při vrácení auta nedělali žádné problémy. 

0 Citovat

My máme super zkušenost s ruskou půjčovnou https://rentmotors.ru/ . Perfektní jednání, auto ve skvělém stavu. Při předání auta vše bez problémů. A hlavní výhoda pro nás byla, že bylo možné převzít auto v Jerevanu a vrátit ve Tbilisi. Cenově taky super. 

0
4 reakce