Přes www.autorentals.com jsem hledala auto na 4 dny v květnu v Nantes, FR.Nejlepší ceny mi to našlo u www.expedia.com případně u www.orbitz.com.Oba weby zprostředkují auto od půjčovny Budget, při rezervaci vypadají defakto stejně (viz. obr.), cena se taky shoduje, s collision protection za $ 144. Nicméně nemůžu najít podmínky ohledně karty, blokace a plného pojištění.Když jsem kontrolovala cenu přímo na webu Budget, tak cena vycházela € 220.Taky jsem zkoušela hledat přes www.expedia.co.uk a to mi Budget nenašlo vůbec, nejlevnější byl Sixt za £ 99, ovšem nikde mi tam nešlo přidat plné pojištění. (jinak přímo na webu Sixt.com mi cena vyšla s pojištěním a bez blokace na kartě za € 195)Prosím, nemáte někdo zkušenost s bookováním auta přes expedia/orbitz?Případně doporučili byste mi nějakou půjčovnu. Kreditku mám, ale s limitem 15t. Kč, nevím, jak to funguje v případě, že bloknou třeba 900 € (když na kreditku přepošlu, tolik, aby tam bylo spolu s kreditem dost, jestli to půjde).Vůbec nejlepší by proto bylo, kdyby šlo zaplatit plné pojištění a bez blokace na kartě (takhle nějak to bylo u Wiber na Mallorce nebo u RecordGo v Malaze).Kromě toho bychom potřebovali vrátit auto na letišti nejpozději v 5:00 ráno. (Letíme s dítětem, proto nemůžeme vrátit večer a spát na letišti.)Moc děkuji za pomoc a za rady. .

Expedia/Orbitz půjčení auta

Založila ve fóru Půjčení auta

5 reakcí

Přes www.autorentals.com jsem hledala auto na 4 dny v květnu v Nantes, FR.
Nejlepší ceny mi to našlo u www.expedia.com případně u www.orbitz.com.

Oba weby zprostředkují auto od půjčovny Budget, při rezervaci vypadají defakto stejně (viz. obr.), cena se taky shoduje, s collision protection za $ 144. Nicméně nemůžu najít podmínky ohledně karty, blokace a plného pojištění.

Když jsem kontrolovala cenu přímo na webu Budget, tak cena vycházela € 220.

Taky jsem zkoušela hledat přes www.expedia.co.uk a to mi Budget nenašlo vůbec, nejlevnější byl Sixt za £ 99, ovšem nikde mi tam nešlo přidat plné pojištění. (jinak přímo na webu Sixt.com mi cena vyšla s pojištěním a bez blokace na kartě za € 195)

Prosím, nemáte někdo zkušenost s bookováním auta přes expedia/orbitz?

Případně doporučili byste mi nějakou půjčovnu. Kreditku mám, ale s limitem 15t. Kč, nevím, jak to funguje v případě, že bloknou třeba 900 € (když na kreditku přepošlu, tolik, aby tam bylo spolu s kreditem dost, jestli to půjde).
Vůbec nejlepší by proto bylo, kdyby šlo zaplatit plné pojištění a bez blokace na kartě (takhle nějak to bylo u Wiber na Mallorce nebo u RecordGo v Malaze).
Kromě toho bychom potřebovali vrátit auto na letišti nejpozději v 5:00 ráno. (Letíme s dítětem, proto nemůžeme vrátit večer a spát na letišti.)

Moc děkuji za pomoc a za rady.


poznamka-2019-03-09-152835.jpg
poznamka-2019-03-09-152857.jpg
poznamka-2019-03-09-152937.jpg
poznamka-2019-03-09-153000.jpg

0

Na billiger mietwagen stojí auto na vaše termíny s all inclusive pojištěním 108 EUR:

https://m.billiger-mietwagen.de/...e-eml.html

0 Citovat

Někdy ty lidi  nechápu, proč si tak komplikují zbytečně život.

0 Citovat

Přeposlat peníze na kreditku lze (nevím ale, jestli u všech bank). Je třeba si taky nastavit dostatečně vysoký limit. Když to plné pojištění nebude přímo od půjčovny (tj. částka za půjčení rovnou vyšší), ale externí od webu jako rentalcars atd., potřebu blokace na kartě to nijak neodstraní.

Pokud by vaše půjčovna neměla v 5 h. ráno otevřeno, možná se s nimi dá domluvit, jak v tomto případě auto vrátit (bude asi napsáno v podmínkách, jestli to jde). Jinak nezbývá než vrátit auto předchozí den a použít taxi nebo dopravu hotelu. Jiní lidé cestující s dětmi nemají vždy na 100% pobytu auto. Spát nemusíte na letišti na zemi, ale třeba v blízkém hotelu.

0 Citovat

Libor_S napsal(a):

Přeposlat peníze na kreditku lze (nevím ale, jestli u všech bank). Je třeba si taky nastavit dostatečně vysoký limit. 


Tu si treba dat pozor, napriklad ja si mozem na kreditku poslat kolko chcem no limit sa mi vacsi ako mam povoleny od banky nastavit neda. Cize mam kreditku na 1000 eur poslem si tam dalsich 500 eur teda budem mat 1500 eur no limit sa mi vacsi ako 1000 i tak nastavit neda...

0 Citovat

Mně to u Fio banky jde. Komu to nejde, musí si vybrat půjčovnu s nižším depozitem nebo takovou, kde stačí debetní karta.

0
5 reakcí