Dobrý den, máte někdo zkušenosti s půjčením auta v těchto dvou zemích?S jakou společností nejlépe? Případně nejaké tipy, nebo na co dát pozor? Letíme teď v květnu. Děkuji. :) .

Půjčení auta Martinik, Dominika

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

7 reakcí

Dobrý den, máte někdo zkušenosti s půjčením auta v těchto dvou zemích?

S jakou společností nejlépe? Případně nejaké tipy, nebo na co dát pozor? Letíme teď v květnu. 

Děkuji. :)

0

Martinik - 2 roky dozadu dobrá skúsenosť s Budget cez AutoEurope.

0 Citovat

nás to čeká (snad) na podzim. Má Budget vyzvednutí a vrácení auta přímo na letišti, nebo se musí dopravovat shuttlebusem? 

0 Citovat

Budget má /mal / prepážku v letištnej hale a shutlle k parkovisku , ktoré je do 500 m od letiska. Tam aj auto vrátite a odvezú vás na letisko. Inak, bez auta by som Martinik neabsolvoval. Verejná doprava je biedna a taxi drahé.

0 Citovat

Ahoj, na Martiniku mohu doporučit půjčovnu "Aloe Location". Nepotřebují kreditku - neblokují si žádnou částku na kartě. Někdo do nás ťuknul a i jsme píchli a nic z toho se neřešilo, jsou tam na to zvyklí. Auto dovezli na letiště. Bezproblémové půjčení auta. https://www.aloelocation.fr/

0 Citovat

Ahoj , my sme mali na martiniku cez Jumbo Car a vsetko ok. Na Dominike je to trocha komplikovanejsie kedze miestne pozicovne neponukaju full cover insurance, auto sme mali cez http://www.dominicacarrentals.com/ . Mali sme Escudo a auto na svoj vek vo vybornom stave. Ale tukli sme ho (rozumej zlomeny naraznik, rozbite zadne svetlo) a strhli nam 780€ . Cize urcite si dokupte nejake poistenie napriklad na https://www.icarhireinsurance.com/

0 Citovat

  • Má někdo zkušenost se společností KEDDY BY EUROPCAR na Martiniku? Díky za info Aleš

0 Citovat

FC Baník Ostrava napsal(a):

  • Má někdo zkušenost se společností KEDDY BY EUROPCAR na Martiniku? Díky za info Aleš


Ano, naprosto žádnej problém. Dokonce ani s angličtinou. :) Prostě, Europcar. :)

0
7 reakcí