Dobrý den, Má někdo zkušenosti s půjčením auta na Sardínii na letišti Cagliari? Měla jsem zarezervované auto ze společnosti B - rent. Po přečtení všech recenzí jsem ale rezervaci zrušila. Špatné recenze mají i Goldcar, Interrent atd. Má někdo nějaký tip? Děkuji předem  .

Sardínie - půjčení auta

Založila ve fóru Půjčení auta

Dobrý den, Má někdo zkušenosti s půjčením auta na Sardínii na letišti Cagliari? Měla jsem zarezervované auto ze společnosti B - rent. Po přečtení všech recenzí jsem ale rezervaci zrušila. Špatné recenze mají i Goldcar, Interrent atd. Má někdo nějaký tip? Děkuji předem

0

Meli jsme od B-rentu auto pujcene 2 tydny v Olbii a vse naprosto v poradku, dostali jsme uplne novou Toyotu v automatu, depozit odblokovali hned na miste, zalohu za benzin vratili do 2 dnu.

0 Citovat

http://www.autonoleggiosardinya....gna/   brali sme od nich dvakrat a boli sme spokojni, necakali sme pri preberani ani odovzdani, nesnazili sa hladat poskodenia tam kde neboli, na pohodu

0 Citovat

nechci zakládat nové téma, tak to přihodím k nějakému staršímu. Optimisticky a možná hloupě doufáme s dovolenou na Sardinii (přílet Alghero) v půlce července. Co jsem se díval na Check24.de, tak za půjčení na 14 dní mi to vychází přes 700E, což mi připadá celkem hodně (obzvlášť když nemůžou vědět, jestli jim tam někdo doletí). Vím, cena kupodivu směrem k termínu klesala  a že jde reservace zrušit prakticky 24h před, ale zase se mi nechce jen tak poslat a mít mimo účet taková darda. Spíš mě zajímá, jaká je tak obvyklá cena (mini, full-full, plné pojištění), abych naivně nečekal na nějaké extra snížení.

0 Citovat

50eur/den v top sezone vc pojistky neni tragedie. Mrkni Sicily by car, vetsinou mne vychazi v Italii dobre. Obecne mam rad i male rodinne lowcost pujcovny, ktere nabizi ceny all incl.vcetne 2.ridice atd, ovsem nevim jestli jsou takove i na Sardinii.

0 Citovat

Děkuji, se Sicily by car mám dobré zkušenosti ze Sicílie, takže jsem se chtěl na tuto půjčovnu podívat. Hodně ale dám na recenze jednotlivých poboček, protože i celkově dobře hodnocené půjčovny se na v hodnocení na jednotlivých pobočkách dost mění. 

0 Citovat

Zkus jeste do you italy. Nedavno jsem s nimi rusil pujceni, refund za par dnu na karte a take vychazeli ok

Edit: sorax, nejak jsem to domotal. Do you Italy je take agregator a ne pujcovna. Goldcar samozrejme nebrat, kor ne s externi pojistkou

0 Citovat

V cervenci necekej lepsi ceny, Sardinie je v cervenci a srpnu ultra draha. Snizit cenu muzes, kdyz si vezmes  pojisteni od externi pojistovny. To si beru ja. Meli jsme B-rent na 14 dni v cervnu a stalo to 4,5tis.Kč pres rentalcars. Pojistka zvlast cca 1,5tis./rok.

0 Citovat

Byli jsme v Algheru a okolí loni začátkem srpna a na webu (1-3 měsíce před odletem) byly ceny 700€-1000€ za týden. Místní nám pak tvrdili, že ceny jsou vyšponované protože velké půjčovny nealokovaly na ostrov standartní množství aut z obavy o uzávěru ostrova.

Ptali jsme se i v Algheru v malých půjčovnách a ceny byly od 60€/den ale ty nejlevnější kousky byly už rozebrané a 100 a více € za den nám za to nestálo.

0 Citovat

My měli loni na Sardinii půjčené auto od Europcar a všechno super (úplně nové auto, při vrácení nic neřešili), takže doporučuji. Cena byla nižší (300 Euro na 10 dní) tím, že jsme vzali jen základní pojištění a za asi 40 liber pojistili na icarhireinsurance.

Edit: my letěli do Olbie, tak nižší cena může být i tím 

0 Citovat

A byli jste tam taky přes prázdniny (07-08)? protože ta cena mě dost překvapuje.

0 Citovat

Pište prosím pokud možno i o jaké auto jde/šlo (mini auto, kombi, SUV, ...). Jinak není informační hodnota sdělení typu "v červenci na 7 dní za 200 €" úplně skvělá.

0 Citovat

Byli jsme konec srpna, to už možná není tak top sezóna, pravda. 

0 Citovat

Koncem srpne je top sezona.

A že by v Olbii byly nižší ceny se mi nezdá. Naopak je to dle mého nejdražší část Sardinie, aspoň co se ubytování týče. Auta jsem nezkoumal.

0 Citovat

poprosím ještě o doporučení samostatné pojišťovny. Zkoušel jsem doporučované https://www.icarhireinsurance.com/ , ale ti kupodivu píšou, že pro Čechy nepojišťují. Hledání přes google moc nepomáhá, naskáče tam spousta reklam na klasické zákonné pojištění. 

0 Citovat

Worldwideinsure, icarhire po brexitu přestala residenty EU pojistovat 

0 Citovat

dík

0 Citovat

Tak my meli v Olbii, trida economy- dostali jsme fungl novy Yaris automat 15km najeto😂, v cervnu 170€/14dni se zakladni pojistkou pujcovna B-rent, pojisteni extra u Worldwideinsure.

0 Citovat

Tak za doporučení pojištění, které už nejde, se omlouvám, loni v létě ještě šlo. Jinak byla to třída economy, dostali jsme novou Audi A1, automat, cena do těch 300 Euro za 10 dní. Jo a rezervovala jsem přes hotwire.com, jestli jste nehledal tam, zkuste. 

0 Citovat

díky za tipy. Nejsem tak zběhlý a zatím jsem vždy ke spokojenosti využíval check24.de. Tam se i s cenou pojištění dostávám k 700E za 14 dní. Co jsem zkoušel jednotlivé autopůjčovny, tak zatím jsem se níž moc nedostal, pouze v jedné bez pojištění na nějakých 450E, ale v italských podmínkách jsem se ztratil s možností storna.
Zkusím vaše doporučované ;-)

0 Citovat

My měli půjčeno v roce 2018 v Olibii od VIPCARS. Musím říci, že za ty prachy super. Stálo to cca  5 400 na 10 dní v červen/červenec. Zarezervováno jsme měli Ford Fiesta a dostali jsem úplně novou Mazdu CX3. Předání vozu proběhlo bezproblému. Za mě tuto společnost doporučuji.

0 Citovat

Případně ještě zkus https://www.billiger-mietwagen.de/

Fungují tak, že Ti sjednávají externě pojištění mimo autopůjčovnu, a s tím se dostaneš někde na 530 euro.

Ale:

1) jsou jen v němčině;

2) nikdy jsem to jejich pojištění v reálu nemusel využít, tak nevím jak moc je spolehlivé.

 

0 Citovat

Objednavam vetsinou z rentalcars.com (v cestine i podpora) anebo mam dobrou zkusenost s cars-scanner.com. Pripadne na primo.

0 Citovat

doctorex napsal(a):

Případně ještě zkus https://www.billiger-mietwagen.de/

Fungují tak, že Ti sjednávají externě pojištění mimo autopůjčovnu, a s tím se dostaneš někde na 530 euro.

Ale:

1) jsou jen v němčině;

2) nikdy jsem to jejich pojištění v reálu nemusel využít, tak nevím jak moc je spolehlivé.

 

ja som vyuzil ked som mal par rokov "problem" v Polsku. Pozicovna si nasla nejaky skrabenec pod blatnikom, ktory tam mozno bol mozno nebol a zauctovala si 200 eur. Vsetko som poslal cez web Billieger (mali tam na to upload) a do par dni som mal peniaze na ucte. A tiez po nemecky neviem, google translate vystacil.

0 Citovat

Super, dobré vědět. Jen pro info, co jsem zkoušel přímo půjčovny, tak ty většinou vychází dráž, než přes zprostředkovatele (třeba Sicily by car).

0