Které taxi využíváte Vy? Zkuste taxiterminal.eu : Taxi na/z letiště Praha za pevnou konečnou cenu od 350 Kč. Cenu znáte vždy PŘEDEM! ... Slevy: Stálí klienti: druhá a třetí rezervace -5% z běžné ceny, třetí a čtvrtá rezervace -10% z běžné ceny, pátá až x-tá rezervace -15% z běžné ceny.  .

Taxi na letiště Praha

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

Petr76 napsal(a):

Je jasné, že v cizině delší dobu žil, pracoval nebo studoval jen Marco Polo, Komenský a pak mikir, takže nás rozhodně může poučovat, nikdo jiný podobné srovnání nemá.

Škoda jen, že kvůli 50c navíc (bez tak zaplacených irskými daňovými poplatníky) tady mikir popsal už asi pět stránek a ještě ho nenapadlo(?) si koupit ty zlevněné jízdenky do zásoby.

Samozřejmě, že je domácím úkolem turisty si zjistit jaká úskalí ho mohou v dané destinací čekat, ale zrovna u směnáren dohled ČNB dost selhává. Stejně tak je volbou LKPR a SŽDC komu pronajmou stánky na letišti, resp. nádraží. 

Na druhou stranu ale komu není rady tomu není pomoci. Pokaždé když jdu od letadla a vyloženě nespěchám, tak se zastavím u hloučku turistů kolem bankomatů Euronet a říkám jim, že tento bankomat je ojeb nenechte se napálit, a že landside jsou bankovní ATM s příznivějšími sazbami a že za MHD lze platit kartou. Totéž na Hlaváku u směnárny Forex... popojděte 50m a pod schody jsou bankomaty UniCredit. Z deseti si nechají poradit tak 2-3.


Oni si nenechají poradit, protože tě mají za někoho kdo je chce podvést, třeba za veksláky s běloruskými rubly co postávají u těch zlodějských směnáren...

0 Citovat

padrino11 napsal(a):


Oni si nenechají poradit, protože tě mají za někoho kdo je chce podvést, třeba za veksláky s běloruskými rubly co postávají u těch zlodějských směnáren...

Bohužel je to tak. Praha má takovou pověst, že turisté hned každého, kdo je osloví, považují za scammera. Já to tak mám stejně (vycvičen z Prahy a heloumajfrendy různě po světě).

0 Citovat

Taxi na letiště Praha - http://tonzes.com/taxicz.htm

0 Citovat

Co se týče odvozu, mám dobré zkušenosti s https://www.chcitaxi.cz/
Je to takový srovnávač taxi, který funguje ve spoustě měst po ČR. 

0 Citovat

Já jsem nakonec využil Taxi Praha. Bylo o ca. 100 Kč levnější než Uber. Čisté taxi, příjemný řidič.

 

Jinak Uber zatím není oficiální taxi Letiště Praha. Vyhráli výběrové řízení, ale mají problémy splnit podmínky Letiště Praha.

1 Citovat

To se vůbec nedivím. Ona to totiž není žádná výhra to vyhrát.

0