Narazil jsem už před delším časem na to, že pokud bych si půjčil auto přes Wisecars, Discoverycars atd, tak je to za výrazně nižší peníze na naprosto stejnej termín. Jednou už jsem to měl i rezervovaný, ale nakonec jsem to zrušil. Viz screen. U CZ verze to ukazuje klasiky typu Rentalcars, Holidaycars atd a u US verze zase ty výše zmíněný weby. Zkoušel to někdo? Je tam nějakej háček?  .

Půjčení auta v Evropě přes americký weby

Založil ve fóru Půjčení auta

3 reakce

Narazil jsem už před delším časem na to, že pokud bych si půjčil auto přes Wisecars, Discoverycars atd, tak je to za výrazně nižší peníze na naprosto stejnej termín. Jednou už jsem to měl i rezervovaný, ale nakonec jsem to zrušil.

Viz screen. U CZ verze to ukazuje klasiky typu Rentalcars, Holidaycars atd a u US verze zase ty výše zmíněný weby.

Zkoušel to někdo? Je tam nějakej háček?


auto-cz.jpg
auto-us.jpg

0

S tymi dvomi konkrétnymi sprostredkovateľmi skúsenosť nemám, ale dvakrát som použil americkú mutáciu autoeurope na požičanie auta v Európe, a bolo to bez problémov.

V porovnaní s .eu mutáciou tam bol rozdiel aj vyše 100 eur na týždennom prenájme u rovnakého poskytovateľa (raz Hertz a raz Avis). priamo na prepážke už neriešil nikto, že mám rezerváciu z US webu.

0 Citovat

Rozdíl může být v pojištění které je zahrnuté v ceně tak pozor na to.

0 Citovat

Nevím kam jinam to dát, beru auto v Mexiku u Alamo přes Wisecars (našel jsem na Kayaku) a všiml jsem si, že nabízí skrz referral 15 USD slevu - tak tady je možnost - https://customer.wisecars.com/?c...MILOSMACHU

Třeba se někomu bude hodit, jinak mám booknutý VW Passat v automatu od 24.11. do 4.12. za nějakých 7,5k CZK. Mělo by obsahovat vše včetně TPL. Tak snad to i na místě půjde hladce a nebudou zkoušet nějaké doplatky.

0
3 reakce