Doporučte mi, prosím, jaké zvolit slušné parkoviště při odletu na dovolenou z Prahy? Chystám se na dovolenou do Thajska za pár dnů a mám menší problém. Budu vyjíždět z Benátek (ČR), cesta taxíkem mě bude stát draho, pokud vyrazím autobusem, tak mám dost zavazadel a jsem na to sama. Rozhodla jsem se jet vlastním autem k letišti a tam zaparkovat na nějakém parkovišti u letiště Ruzyně. Máte někdo nějaké zkušenosti? Doporučte mi, prosím, nějaký dobrý parking s rozumným poměrem cena / kvalita.  .

Doporučte mi, prosím, jaké zvolit slušné parkoviště při odle

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

9 reakcí

Doporučte mi, prosím, jaké zvolit slušné parkoviště při odletu na dovolenou z Prahy?
Chystám se na dovolenou do Thajska za pár dnů a mám menší problém. Budu vyjíždět z Benátek (ČR), cesta taxíkem mě bude stát draho, pokud vyrazím autobusem, tak mám dost zavazadel a jsem na to sama. Rozhodla jsem se jet vlastním autem k letišti a tam zaparkovat na nějakém parkovišti u letiště Ruzyně. Máte někdo nějaké zkušenosti? Doporučte mi, prosím, nějaký dobrý parking s rozumným poměrem cena / kvalita. smiley

0

http://cestujlevne.com/parkovani-u-letiste-praha/

0 Citovat

skrblik.cz/cestovani/letenky/parkovani-na-letistich/levne-parkovani-na-letisti-praha/

0 Citovat

Už to mám. Našla jsem dobré parkoviště u letiště parkovani-u-letiste-ruzyne.cz/ , vše mi vyhovuje, zaparkovala jsem za pouhých 500 kč na týden. Všem děkují.
Tuto diskuzi již není třeba rozvíjet.

0 Citovat

Ahoj,
máte prosim někdo osobní zkušenost smiley

Schánim parkoviště na 18dní a toto jsem zatim sehnal nejlevnější smiley

Doporučíte mi nějaké ještě "lepší" smiley

0 Citovat

A tady link. smiley smiley parkovisteletisteruzyne.cz/parkovani-letiste/

0 Citovat

za sebe jen doporučím nehledat nejnižší cenu, ale spolehlivost, ideálně parkoviště, kde nenecháváte klíčky od auta, ale máte je stále u sebe (třeba parkia, když se kupuje dopředu je ideální i cenou). Menší příběh z léta, kdy jsem chtěl parkovat jen 2 dny (na otočku do Milána) a málem jsem měl nepojízdné auto.

Dle ceny jsem na poslední chvíli vybral parkoviště za 200 kč na 2 dny. Přijel jsem s naším autem škoda fabia na místo dle mapy, byl to oplocený prostor naproti domům, místa maličko, auta narvaná těsně u sebe, do 2 řad, že první auto nemohlo vyjet a muselo mu zadní auto dělat místo. Vrátil jsem se druhý den, už cestou z letiště jsem se dozvěděl, že potřebovali popojet a uvolnit místo jinou fabií a neuvědomili si, že by mohlo být víc fabií na place a asi vzali první klíče, které našli, cizí auto odemkli mým klíčem, ale při pokusu o nastartování se auto rázem stalo nepojízdné ani při startování správným klíčem. provozovatel mi i nabízel, ať zkusím já nastartovat moje auto cizým klíčem, což jsem s díky odmítl, ale až poté jsem se dozvěděl, že první auto startované mým klíčem je v tuto chvíli nepojízdné. Z parkoviště mi slíbili zaslat kontakt na majitele druhého auta, abych si to ve škodovce vyřešil jako reklamaci a dostal nový (snad už unikátní) zámek, ale od té doby nic, telefonická urgence nepomohla, jen, že kontakt pošle sms. Jak pak dopadlo druhé auto nevím, majitel se měl vracet asi až o 4 dny později, ale nechtěl bych mít to překvapení, že jsem jim tam nechal auto v pohodě a po návrátu z dovolené měl auto nepojízdné jejich chybou

0 Citovat

Kolem letiště je spoustu alá "domácích parkovišť", které si někdo spíchne na své zahradě a inkasuje. Je to zbytečné, kord když opravdu za včasu stojí parking téměř nic.

0 Citovat

Ja dlouhodobe vyuzivam parkia.cz. Myslim, ze pres cestujlevne je tam taky nejaka sleva. Nikdy jsem s nima nemel problem, vzdy vsechno klaplo podle toho jak to melo byt.

0 Citovat

Já za sebe a ze svých vlastních zkušeností a poznatků chci doporučit tuto firmu: http://www.zaparkujteuletiste.cz

Jednak je spolehlivá a dojede pro vás na letiště s předstihem a jednak auto bylo v naprostém pořádku :)

0
9 reakcí