Ahoj vsichni, mate nekdo zkusenost s vracenim auta v brzkych hodinach (6:00). Pujcovali jsme vzdy od Hiper bez problemu. Ale tentokrat mame odlet rbrzo rano. POkud zadam vraceni v 6:00, formular na nalezeni aut se ani neodesle a napise chybu. Pokud dam vraceni v 7:00 (letime 8:35), maji 30 eur priplatek. Nemate nekdo zkusenost s pujcovnou, ktera je k casu vraceni vice flexibilni bez poplatku? Diky moc.  .

Pujceni auta Mallorca - vraceni brzo rano

Založil ve fóru Půjčení auta

11 reakcí

Ahoj vsichni,


mate nekdo zkusenost s vracenim auta v brzkych hodinach (6:00). Pujcovali jsme vzdy od Hiper bez problemu. Ale tentokrat mame odlet rbrzo rano. POkud zadam vraceni v 6:00, formular na nalezeni aut se ani neodesle a napise chybu. Pokud dam vraceni v 7:00 (letime 8:35), maji 30 eur priplatek. Nemate nekdo zkusenost s pujcovnou, ktera je k casu vraceni vice flexibilni bez poplatku?


Diky moc.

0

Skuste Wiber. Myslim,ze maju aj iba moznost vhodit kluce do automatu. Ale musi byt ich plne poistenie. Skuste pozerat aj cez ich stranky.Casto mavaju akcie ktore na Rentalcars a pod. nie su.

0 Citovat

Tak u Wiberu, co si pamatuji, dost také záleží na sezóně a délce výpůjčky. Mimo sezónu (čili mimo léto) mívají fakt nízké ceny (do 10 €) a čím delší je pronájem, tím nižší je i zero exccess od nich. Ideální býval od týdne výše. To pak vycházel podobně jako icarhireinsurance. Do té doby výrazně zvyšoval cenu.

0 Citovat

A nemůžete to vrátit už předchozí den, třeba navečer?

0 Citovat

Může, ale např. Wiber není na letišti. Takže se z něj musí nějak dostat k ubytku a pak další den na letiště. MHD tam jede s přirážkou a otázka taky je, jestli tak brzy ráno. 

0 Citovat

Zase by ušetřil 1 den půjčovné... neznám konkrétní situaci, ale když mám odlet ráno, tak si najdu poslední ubytko někde u letiště, v tomto případě třeba v Arenalu, a auto vracím den předem. Odlet 8:35 není zas tak brzo, aby se  na letiště v pohodě nedostali. Navíc kvůli vracení auta by tam museli být o to dřív. Jen mě to napadlo...

0 Citovat

Taky cesta. Snad  to Jaroslavovi pomůže sestavit si nerušený plán cesty.

0 Citovat

Diky za odpovedi a namety. Ubytovani mame uz bookle i na tu posleni noc (a blizko letiste neni). Ale napad je to dobry, priste s tim budu laborovat, diky. Popravde me tahle moznost nenapadla. Podivam se na ten Wiber. Mejte se.

0 Citovat

Tak Wiber to ma podobne, pokud vyberu cas pod 7:00, vsechna auta se tvari jako not available. To nevim, proc tam maji pak ty casy na vyber :)) Nema nekdo zkusenost s pujcovnou, u ktere by se vraceli auta primo na letiste? Tam hadam bude lepsi otviraci doba. Pripadne co by bylo jako nejmensi zlo z tech mene cestnych? Diky!

0 Citovat

Cicar měl na letišti na Tenerife schránku, zaparkujete auto, klíče hodit do schránky. Ráno i když tam byl kluk na parkovišti Cicar, poslal nás hodit klíče do schránky. Auto neprohlížel.

0 Citovat

Tomáš napsal(a):

Cicar měl na letišti na Tenerife schránku, zaparkujete auto, klíče hodit do schránky. Ráno i když tam byl kluk na parkovišti Cicar, poslal nás hodit klíče do schránky. Auto neprohlížel.


Diky. Cicar pise, ze na nas termin zadne auto neni k dispozici. Uz jsem ho zkousel.

0 Citovat

Je velký rozdíl půjčovat auto na Balearech, nebo Kanárech.

Na Kanárech je v ceně auta plné pojištění i se spoluúčasti, Takže žádný problém s kreditní kartou a spoluúčasti.

Na Baleárech pokud nemáš  plnou pojistku se spoluúčasti a máš depozit na spoluúčast, znamená vhodit klíče do keyboxu, bez potvrzení o bezškodném průběhu pravděpodobný další odběr z kreditní karty.

Ještě to může zachránit pojištění spoluúčasti.

0
11 reakcí