Půjčení auta Albánie

Založil(a) před 6 lety weryshek ve fóru Půjčení auta

28 reakcí

@hankaa - speciální na benzinu bylo to, že byl podstatně dražší než u nás, cca 170 lek ;)

Byl jsem v Albánii po dvou letech a překvapilo mě, kolik silnic je tam nových a fakt pohodlných...

0 Citovat

nieco ako albanske Turo, vyskusane v juni, ok
rentfromlocals.al

0 Citovat

Chci se zeptat na tu vyjímku s tím když nemáte pújčené SUV, takže Vám na základě GPS napálí na konci pokutu. Co je pro ně SUV, které může na nezpevněné cesty? V agregátorech po zaškrtnutí filtru SUV (např. skyscammer) je pak označení kompaktní SUV nebo střední SUV či crossover atd. Při přesměrování na brokera typu holyday cars nebo discovercars to pak místo např. Dacie Sandero Stepway hodí Kia Seltos nebo podobné. Takže já vlastně až do samotného příjezdu nevím který model mi půjčí. Jestli se pak na místě rozhodují zda může na nezpevněné podle toho co mají na skladě a jakou to má světlou výsku nebo jak? Poprvé řeším, aby to bylo SUV a nevím jak k tomu tam tedy přistupují. Díky kdo s tím má zkušenosti.

Jde mi jen o zakladni nezpevněné cesty, abych nedostal pokutu. Žádné brody v horách nebo podobný extrém.

0 Citovat

S Albánií zkušenost nemám, ale řekl bych, že tady záleží na konkrétní půjčovně. Nejspíš si to musíš dohledat na stránkách půjčoven a přečíst si jejich podmínky. Teprve pak můžeš zkusit najít nižší cenu přes agregátor. Co vím, tak ve většině zemí mají SUV stejné podmínky jako běžná auta, pokud jde o jízdu na nezpevněných silnicích. 

0
28 reakcí