Jde to vůbec? Konkrétněji z okolí +/- 300km Saigonu někam do Filipín. A pokud ne tak aspoň to samé bez přestupu letadlem (taky asi utopie včetně Kambodže).  .

Vietnam - Filipíny lodí nebo aspoň přímý let.

Založil(a) ve fóru Vodní doprava

14 reakcí

Jde to vůbec? Konkrétněji z okolí +/- 300km Saigonu někam do Filipín. A pokud ne tak aspoň to samé bez přestupu letadlem (taky asi utopie včetně Kambodže).

0

Na Filipiny cizince nepousti. 

0 Citovat

Rozumím, moje chyba mohl jsem připsat orientační datum cesty a sice Listopad 2021 až únor 2022.  Tedy pokud by ani toto nestačilo tak zda to bylo možné v době před Covidem.

0 Citovat

Ze saigonu Cebu Pac. a Philippine Airlines do Manily

0 Citovat

Děkuji. Nebyl jsem sto google ani kiwi k tomu donutit. Škoda, lodí do Filipín by to bylo pro mě asi lepší.

0 Citovat

Www.skyscanner.net

0 Citovat

Osobní mezinárodní lodní doprava je v JV Asii až na vyjímky už delší dobu minulostí. Možná jezdila nějaká cruise ship (drahé) a někdy se dá za určitých podmínek jet na nákladní lodi, jinak snad jen jako posádka na jachtě, pokud by zrovna někdo hledal, ale to by byla náhoda. Na lodi se pak dá plout mezi filipínskými ostrovy. Filipíny vyžadovaly (a asi stále budou) letenku ze země (zpáteční nebo jinam), což se obvykle kontrolovalo při odbavení.

0 Citovat

Jestli je to až za rok, tak nevím proč to hledáš teď, když je vše zrušené.

0 Citovat

Na Filipinach jsem sel pres pasovku tak 15x a nikdy nikdo nechtel videt letenku ze budu odlitat. Jen dotaz na jak dlouho zustanu a pak razitko do pasu na 30dni.

0 Citovat

Tyto věci se obvykle na pasovce nekontrolují ani v jiných zemích, ale při odbavení ano, pokud vidí, že máš jednosměrnou letenku. U Filipín si dávaly aerolinky obzvlášť pozor. Já letěl na jednosměrnou 2x a vždy chtěli vidět letenku ze země. 

0 Citovat

Tak našťastie juhovýchodná Ázia nie je žiadna fašistická Európska únia, ktorá vyžaduje testy od svojich občanov, ak chcú ísť nebodaj z jedného štátu do druhého. Tam sa radšej pekne na rok každá krajina zatvorí a vybavené.

A teda 11/21-02/22... To by som riešil najskôr o pol roka. A klasika Cebu Pacific, Philippine Airlines, AirAsia

0 Citovat

Tak zrovna Filipiny vyzaduji testy pred odletem i kdyz letis domestic. K tomu X dalsich povoleni. Po priletu dalsi test a pak izolace v izolacnim centru. 

0 Citovat

@ra.pav33 - a o tomto "menjstrimove" media neinformuju, ako to Duterte, pre mnohych vzor alternativy a odporu vybavil :)))

0 Citovat

@tonic: Duterte je opačný vzor alternativy než třeba Bolsonaro nebo Lukašenko. Nevím, jak teď, ale ze začátku byl k případným protestům podobně ostrý jako k dealerům drog: https://foreignpolicy.com/2020/0...them-dead/

0 Citovat

praveze ho ospevovali nie? konecne niekto kto sa postavil voci Amerike :) ale ved vieme ako to je, alternativa si vyberie to co vyhovuje :) No to uz offtopic, len mi to prislo usmevne ako niekto protestuje proti opatreniam s bezdomovcami s pivom v otvorenom bare, pripadnej potreby testov pri prekroceni hranic a ked taka JV Azia zatvorena rok a nase opatrenia su oproti ich uplnou selankou. 

0
14 reakcí