Omlouvám se za nezkušený dotaz. Pokud nepujcujete auto uz na letisti, mate lepší zkusenosti s vyzvednutím přímo v autopůjčovne a nebo doručení na hotel? Autopujcovna je v docházkové vzdalenosti a doručení na hotel je bez priplatku. Hotel mi prijde pohodlnejsi, ale zase v případě že se člověk z autopujcovny zpozdi ci nepřijede, tak představa se s nim nejak nahanet.. nebo tyto služby bývají spolehlive? Zase když poslední den se vrátíte z výletu driv, auto vyhodite v pujcovne driv a dal jste casove flexibilní, takto byt vazany na schůzku toho předání...   .

Pujceni auta - pick up/drop off

Založil ve fóru Půjčení auta

5 reakcí

Omlouvám se za nezkušený dotaz. Pokud nepujcujete auto uz na letisti, mate lepší zkusenosti s vyzvednutím přímo v autopůjčovne a nebo doručení na hotel? Autopujcovna je v docházkové vzdalenosti a doručení na hotel je bez priplatku.

Hotel mi prijde pohodlnejsi, ale zase v případě že se člověk z autopujcovny zpozdi ci nepřijede, tak představa se s nim nejak nahanet.. nebo tyto služby bývají spolehlive? Zase když poslední den se vrátíte z výletu driv, auto vyhodite v pujcovne driv a dal jste casove flexibilní, takto byt vazany na schůzku toho předání... 

0

Kdyz budeš chtít vrátit auto dříve,tak ho prostě zavezes do půjčovny, nemusíš čekat, až si ho někdo přijede vyzvednout.

0 Citovat

Bývá to spolehlivé, když je to v docházkové vzdálenosti, tak je možná lepší se nevázat na ně... Na druhou stranu, když půjdeš do office, tak tam zrovna nemusí být nebo budou řešit někoho jiného a budeš čekat... Těžko radit.

0 Citovat

No tak, když někam přiletíš tak je nejlepší půjčení hned na letišti. Už jen proto, že tam rovnou naložíš zavazadla a nemusíš řešit jak se dostat do města a když pak odlétáš zpět, tak se máš zase jak dostat na letiště. Ve městě to má smysl snad jen když je to výrazně levnější (což jsem ještě nezažila).

0 Citovat

Ve městě to určitě má smysl, když nechceš auto na celý pobyt, ale třeba jen na víkend.

0 Citovat

Taky to má smysl, když člověk přiletí pozdě večer a nechce připlácet za vyzvednutí mimo pracovní dobu (pokud to vůbec jde). Nebo když si chce první den či jen půlden užít město, na což auto nepotřebuje (a ještě ušetří za den půjčení, dá se lépe načasovat násobek 24 hodin, aby se neplatil načatý den). Odvoz na letiště po vrácení auta může být zdarma nebo může být možné auto půjčené ve městě vrátit bez příplatku na letišti (pokud tam má půjčovna pobočku).

V rámci delší cesty může člověk do města přijet i busem či vlakem. Já jsem si třeba během delší cesty po USA a Kanadě půjčoval auto 4x a vždy to bylo nejlevnější ve městě (je to už 12 let, mohlo se to změnit). V rámci této cesty jsem si půjčoval i na Havaji 2x ve městě (v jeho části poblíž letiště) a jen první půjčení bylo u letiště, kde to bylo zrovna velmi drahé, ale nebyl čas na přípravu nebo hledání na místě (určitě by se něco levnějšího našlo).

0
5 reakcí