Ahoj, někde jsem četl,že je nutné u vnitrostatních trajektů mezi Řeckými ostrovy vyplnit nějaký on-line formulář před každou cestou trajektem. Je to pravda, máte s tím někdo zkušenost? Díky Radim  .

Formulář na trajekt- Řecko

Založil ve fóru Vodní doprava

4 reakce

Ahoj, někde jsem četl,že je nutné u vnitrostatních trajektů mezi Řeckými ostrovy vyplnit nějaký on-line formulář před každou cestou trajektem. Je to pravda, máte s tím někdo zkušenost? Díky Radim

0

On-Line jsem vyplňoval jenom v případě, že jsem kupoval on-line lístky (přes Ferryhopper) a to ještě jen u některých společností. U některých mi to jen hodilo odkaz na ten papírový formulář, co vybírají při nástupu. 

0 Citovat

V červenci to bylo potřeba jen z pevniny na ostrovy, anebo z ostrovů na pevninu. Z ostrova na ostrov, anebo v rámci Kréty se nemuselo vypisovat nic. Ta pevnina byla myšlena např Piraeus, Rafina, Soluň, ceký Peloponesos, ale i třeba přístavy na Euboi.

0 Citovat

Já mám zkušenost Kos (hlavní město) - Kalymnos a Kalymnos - Kos (Mastihari). První Dodekanisos, koupeno online, druhý Anem, koupeno na místě. Ani v jednom případě naprosto nic nechtěli. Loni Pireas - Aegina tam i zpět měli u vstupu na trajekt krabici na formuláře, část lidí měla, část ne, opět to ale nikoho nezajímalo.

0 Citovat

V polovině července se kontrolovaly testy/očkování i na trajektu mezi ostrovy (Naxos - Mykonos).  Tehdy akorát zpřísňovaly pravidla i pro trajekty. A vše bylo důkladně kontrolováno pobřežní policií. Ale tehdy měla platit i možnost předložení čestného prohlášení o provedení samotestu. Samotest se dal koupit v lékárně za 5 eur. Odkaz na formulář o samotestu (v řečtině) je uveden i na stránkách rozcestníku MZV u Řecka a určitě se dá dohledat i v angličtině. 

Jiné formuláře (identifikace pasažera) nikoho nezajímaly, tak jsme je ani neodevzdávali. 

0
4 reakce