Ahoj. Chystám se s malým dítětem na Madeiru a budeme si chtít půjčit vůz na letišti na Madeiře, kde ho zase při odletu vrátíme. Prosím o tip, kde půjčení provést (jaký vyhledávač zvolit, jakou využít firmu apod.), jaká je dobrá cena na Madeiře v průměru za den? Dále budu mít požadavek na dětskou sedačku, to by neměl být problém? Díky moc za každou radu. Budu si vůz půjčovat takto v zahraničí poprvé.  .

Půjčení auta na Madeiře

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

Ahoj. Chystám se s malým dítětem na Madeiru a budeme si chtít půjčit vůz na letišti na Madeiře, kde ho zase při odletu vrátíme. Prosím o tip, kde půjčení provést (jaký vyhledávač zvolit, jakou využít firmu apod.), jaká je dobrá cena na Madeiře v průměru za den? Dále budu mít požadavek na dětskou sedačku, to by neměl být problém? Díky moc za každou radu. Budu si vůz půjčovat takto v zahraničí poprvé.

0

Atlantic

0 Citovat

Půjčovali jsme si auto v Centauru, kousek od letiště, přijedou dodávkou. Auta docela v pohodě, použili jsme je dvakrát a ani jednou nebyl problém. Ale podle recenzi to občas zkoušejí. 

Autosedacka - upřímně levněji nás vyšlo si koupit ve Funchalu za 10 euro podsedak než si ji pronajímat. 

Cena - my platili asi 11 euro za den, ale bylo to uprostřed doby covidove, jaká je teď cena přiměřená netuším. 

0 Citovat

Byli jsme ted srpen/zari.  Sedacky jsme meli svoje, do letadla je vezmou zdarma, v pujcovne to stoji dost a zbytecne. Meli jsme Atlantic pres Discoverycars, bookovano 3,5 mesice predem. Luxusni cena 18,6€/den, pojisteni svoje, ne od pujcovny. Ostatni v te dobe bud nemeli auto  vubec z duvodu nedostupnosti nebo za 60-80€/den v sezone. A i tak to bylo moje nejdrazsi pujceni v zivote😂. Je potreba mit kreditku, ale to asi vite, jinak se Vam zuzi dost vyber a bude to drazsi.

0 Citovat

Já mám na březen zamluveno u Ilha Verde přes EconomyCarRentals na týden za 60 eur.

0 Citovat

taky přes EconomyCarRentals (vybralo to auto u https://www.rodavante.pt/), druhý řidič zdarma

v listopadu, týden za 228 € včetně 7 €/den za jejich připojištění

0 Citovat

Williams: https://www.sliceofatlantic.com/

0 Citovat

mirjur napsal(a):

Já mám na březen zamluveno u Ilha Verde přes EconomyCarRentals na týden za 60 eur.

Hezka cena ,jak to vypada s pojistenim a co depozit ? V breznu je Madeira super

 

 

 

0 Citovat

Omlouvám se, nemám to na Madeiru, ale na Azory. Už se mi to plete... :-(

0 Citovat

Jen pozor na to, že Ilha Verde na Sao Miguel se dost agresivně snaží prodat upgrade na diesel auto. 20 eur navíc na týden se může zdát lákavé, ale za 1. tolik, aby se to vyplatilo tam stejně nenajedeš a za 2. Němci vedle nás, co se na to nechali ukecat, dostali Peugeot Partner pěkně se zadělanými zadními okny, tak to jsem se smíchy až za břicho popadal :D Očividně se tedy snaží udat svoje užitkový ležáky a zakrýt to za upgrade na diesel auto.

0 Citovat

http://www.funchalcarhire.net/

0 Citovat

matej15: dík

0 Citovat

právě jsme se vrátili z 10 denního výletu po Madeiře. a pokud můžu doporučit tak jedině https://www.funchaleasy.com/index.php/en/

vše si zarezervujete předem přes net. auto vám přivezou na letiště přesně podle domluvy. ceny jsou stejné asi jako všechny ostatní půjčovny ve Funchalu. jako bonus se neplatí žádná kauce a auto má kompletní pojištění. autopůjčovna nechce ani žádnou zálohu. můžete platit kartou - debetní/kreditní nebo v hotovosti. 

Auto bylo v super stavu. ale v půlce týdne nám přestali brzdit brzdy - sjeté destičky. dojeli jsme na pobočku a za 40 minut nám brzdy vyměnili za nové. pracovníci jsou naprosto super a profesionální. nic neřeší.

nic lepšího asi nenajdete.

0 Citovat

No sjeté destičky jsou přesně to, co chceš na Madeiře zažít :)

1 Citovat

ottik85 napsal(a):

Auto bylo v super stavu. ale v půlce týdne nám přestali brzdit brzdy - sjeté destičky.

Super stav auta si představuju trochu jinak.

5 Citovat

Prosím nemá někdo nějaký další tip na autopůjčovnu na Madeiře kromě funchaleasy.com? Chci co nejlevnější auto s plným pojištěním na 6 dnů na konci září a všechno, co jsem zatím našla, mi dává ceny cca 70 eur/den za Fiata Pandu.

0 Citovat

Na Madeire je aktivnich cca 80 pujcoven, opravdu nabidek hromady. Pokud se bavime o pujceni auta s plnym pojistenim (SCDW), pak mi vyborne vysel http://rentalmoniz.pt , kde v cervenci platim 55EUR za Kamiqa s automatem (fiat tipo 35EUR, fiat 500x 40EUR atd). Ale aut maji pomalu a jsou rozebrani hodne dopredu, predani na letisti samozrejmosti. Bral jsem i pres http://www.funchalcarhire.net a v poho, naberou vas na letisti a do 5 minut jste u nich v kanclu, po predani auta vas zas na letiste hodi. Vyborne reference mam i na madpoint.pt. Pokud chcete podporit krajany, pak - https://www.villascirocco.com/cs...51OW_6nJt4 .  Vse bez depositu, platba cash/debetka/kreditka atd.

0 Citovat

https://www.funchalcarhire.net/

Skuste toto. Pytaju sice malu zalohu predom, ale nic hrozne. Mam u nich na buducorocny Marec za 35€/den. Ale obavam sa, ze tie ceny budu podobne. 

0 Citovat

Díky moc, mrknu na to. Jještě se chci zeptat, kdo máte zkušenosti s ježděním po Madeiře, jestli na ty kopce není problém s nějakým tím malým autem typu Panda, když budeme 4 lidi a nejsme žádní hubeňouři. Nejde mi o pohodlí, ale jestli to auto na ten kopec vyjede, kromě lidí žádný zavazadla, ale v různých cestopisech tady nebo od lidí pořád slyším varování typu, že si někdo po 2 dnech měnil auto za lepší, protože prej nevyjeli nějakej kopec apod.

0 Citovat

Jestli to Panda s cca 320kg da nevim, ale spis patri k tomu zivejsimu a da se z toho vymacknout prekvapive dost. Pokud jste ale 4 a na pronajem se skladate, tak napiste pujcovne at vam nabidnou neco vykonnejsiho rovnou. Ten cenovy rozdil bude asi tak pivo na osobu a pokud jste i prostorove vyraznejsi, obzvlaste spolujezdci na zadni lavici upgrade oceni

0 Citovat

My se na to neskládáme, naopak, z jedný kapsy se platí za 4 lidi, proto snaha o co nejlevnější auto a ti dva vzadu se rádi smáčknou.

0 Citovat

Tak vezměte fichtla a jako v JV Asii;-)

0 Citovat

Haha, to bysme vzali, ale právěže nejsme tak skladní jako Asiati, abysme se na jednoho fichtla vešli táta, máma, babička, děti a ještě všechno domácí zvířectvo.

0 Citovat

My měli před měsícem přes Key'n'go. Jako patří to pod Goldcar, to jo, ale byli zdaleka nejlevnější (přes Rentalcars) a neměli jsme problém. Ten jejich automat fungoval, takže jsme nemusela mluvit s jediným člověkem od nich

0 Citovat

ahoj, děkuji za tuto informaci

0