Ahoj. Chystám se s malým dítětem na Madeiru a budeme si chtít půjčit vůz na letišti na Madeiře, kde ho zase při odletu vrátíme. Prosím o tip, kde půjčení provést (jaký vyhledávač zvolit, jakou využít firmu apod.), jaká je dobrá cena na Madeiře v průměru za den? Dále budu mít požadavek na dětskou sedačku, to by neměl být problém? Díky moc za každou radu. Budu si vůz půjčovat takto v zahraničí poprvé.  .

Půjčení auta na Madeiře

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

cali napsal(a):

Tak vezměte fichtla a jako v JV Asii;-)

Možná blbý dotaz: chci je v červnu sám na Madeiru, je to dobrá náhrada místo auta?

Nebo rozmary počasí mne z tohoto nápadu vyvedou?

Děkuji 

0 Citovat

měli jsme u funchalcarhire r clio - 5 osob... strašně mile mě překvapilo jak bylo živé... předtím ve dvou pandu a byl to strašný rozdíl (ve prospěch clia), ale myslím, že to zvládne i panda ve 4... i když značku 31% stoupání jsem viděl poprvé...:)

0 Citovat

Nás bylo pět a měli jsme Nissan Qashqai. Kopce jsem musel jezdit na dvojku, často na jedničku. Zásadní byl asistent do kopců.

0 Citovat

Christoph napsal(a):

[citace="cali "]

Tak vezměte fichtla a jako v JV Asii;-)

Možná blbý dotaz: chci je v červnu sám na Madeiru, je to dobrá náhrada místo auta?

Nebo rozmary počasí mne z tohoto nápadu vyvedou?

Děkuji 

[/citace]

Počasí v červnu bych se nebál. Jdu tam koncem června na trek a s deštěm nepočítám. A kdyby náhodou hlásili déšť, můžeš si dát den pauzu (což já na treku nemůžu).

0 Citovat

@Bičboží díky za typ na  http://rentalmoniz.pt 8 dní na konci srpna s plným pojištěním a nočním předáním na letišti za 380 euro (VW Up/Citigo) je proti 580e přes funchaleasy.pt za Clio. Docela velká úspora, určitě do toho půjdu.

Na Madeiře podle mě platí, čím menší auto tím lepší ... 

0 Citovat

@Bičboží já bych taky chtěla poděkovat za tip na  http://rentalmoniz.pt 

Už si s nimi domlouvám to půjčení a je to za poloviční cenu, než nabízeli nejlevnější z těch všech ostatních.

0 Citovat

Tu je novy cennik na rok 2024 od http://rentalmoniz.pt 

Celkom podrazili, a uz sa zacinaju vyrovnavat ostatnym pozicovniam. Ale vyzera, ze nerozlisuju medzi beznym obdobim, a exponovanymi datumami.

Paradoxne este 14 dni dozadu som u nich pytal ponuku na Marec 2024 na Pandu, a ponukali ju za 28E/den.  Teraz som poziadal o ponuku na Velku Noc 2024, a uz poslali novy cennik na cely rok.  Tak ale stale su minimalne na tu Velku noc o 50-60E lacnejsi ako ostatny pri prenajme na tyzden.


screenshot-2023-04-14-at-19-22-40-precario-2024-pdf.png

0 Citovat

Pravidelně objednávám auta přes https://economybookings.tp.st/PBudWWBo zatim to vždy bylo bezchybne. Voucher na email do 15 minut od rezervace. 

2 Citovat

Při mé návštěvě Madeiry jsem potřebovala spolehlivou autopůjčovnu. Objevila jsem Rotamadeira a byla příjemně překvapena. Nejenže byl pronájem vozu jednoduchý a transparentní, ale auto bylo také v perfektním stavu.

Pokud hledáte kvalitní a cenově dostupný vůz na Madeiře, vřele doporučuji http://www.rotamadeira.com. Jejich služby mě opravdu zaujaly.

1 Citovat

silaganntee napsal(a):

Ahoj, ve Funchalu jsme si minulý rok půjčovali auto v půjčovně "Madpoint". Vše bylo skvělé, bezproblémové, nemusela se platit žádná záloha předem (to byla moje podmínka, prvně jsem chtěl vidět auto, až pak platit). 

Máte zkušenost, jak probíhá u Madpointu vyzvednutí na letišti ? Díky. 

0