Dobrý den všem, máte někdo tip či zkušenost na autopujcovnu v Kutaisi? Nejlépe kde berou debit card, ale kdyby měl být velký problém, tak asi dokážu i s credit card... Děkuji   .

Půjčení auta - Kutaisi nejlepe bez kreditky

Založil ve fóru Půjčení auta

12 reakcí

Dobrý den všem, máte někdo tip či zkušenost na autopujcovnu v Kutaisi? Nejlépe kde berou debit card, ale kdyby měl být velký problém, tak asi dokážu i s credit card... Děkuji 

0

Na východě Ukrajiny prý stojí na kraji silnic spousta rusáckých SUVéček Tigr, které hrdinní okupanti ponechali svému osudu. Kreditka není nutná a do Gruzie to je relativně nedaleko.

Zkušenost s pujcovnou v Kutaisi mám, ale cirátů a administrativy kolem půjčení bylo tolik, že snad i stavební řízení v ČR trvá kratší dobu.

0 Citovat

@vincek - Na rozdíl od pana chytráka ti odpovím normálně. Nejen já, ale i řada dalších lidí z fóra jsme měli auta od https://cars4rent.ge/  Žádnou kartu ani nepotřebuješ, žádný depozit se až na výjimky (u některých dražších aut nebo v případě cross border) neplatí. Auta jsou plně pojištěná bez spoluúčasti. Mám i zkušenost s bezplatnou výměnou auta v Batumi během zápůjčky. Vše objednáš přes net, na letišti ti předají auto a hotovo. Dá se platit cash nebo kartou s fee 3,5% v GEL,USD, EUR. Mají i rozumné one way poplatky, příští týden beru v TBS a vracím v KUT. Pokud budeš objednávat, pošli SZ a dám ti köd na 10% slevu. Užij si! 

4 Citovat

Už si nepamatuji název půjčovny, ale mám několik zkušeností s jednou půjčovnou. Většinou nabízí i přes economycarrentals.com. Stačí jim napsat na WhatsApp a domluvit se +995 599 333 353. Nechtějí ani deposit. Platí se po příletu hotově v eur nebo v lari podle toho jak budeš chtít. Vždycky bez problémů. Navíc se dá domluvit většinou předem i vrácení třeba o 2-3 hodiny později a člověk nemusí platit další den navíc. Ideálně si najít podobnou nabídku a vyjednávat o ceně. Vždy jsem se dostal níže než přes srovnávač.

1 Citovat

tie mozem odporucit cars4rent.ge

1 Citovat

Super, mockrát děkuji 😉

0 Citovat

Potvrzuji další kladnou zkušenost s cars4rent.ge, auto jsme přebírali v Tbilisi, chlap z půjčovny volal, že nám ho přistaví o den dříve. Při vrácení v Kutaisi jsme nabrali u McDonalds druhého borce, odjeli s ním na letiště, tam on jen zvenku kouknul na auto, sednul a odjel...

1 Citovat

V Kutaisi jsme měli 2 ubytování přes booking.com a z obou nám hned při vytvoření rezervace nabídli pronájem auta s kompletním pojištěním za nižší cenu než v půjčovnách. Hlavně se dopředu ujistěte, že volant bude na levé straně.

0 Citovat

cali napsal(a):

Potvrzuji další kladnou zkušenost s cars4rent.ge, auto jsme přebírali v Tbilisi, chlap z půjčovny volal, že nám ho přistaví o den dříve. Při vrácení v Kutaisi jsme nabrali u McDonalds druhého borce, odjeli s ním na letiště, tam on jen zvenku kouknul na auto, sednul a odjel...

Je to uz par let, ale taktez doporucuji, velice pozitivni zkusenost.

0 Citovat

Díky všem za doporučení cars4rent.ge, perfektní ve všem. Na oplátku pošlu aktuální 10% slevu. 

0 Citovat

Ahoj, i ja jsem vyuzil sluzeb cars4rent.ge podle zdejsich doporuceni. Sice nam dali jine auto, protoze to nase bylo v opravne. Ale dostali jsme dokonce lepsi auto za stejnou cenu. Auto sice ani tak nebylo uplne ve 100% kondici, ale zadny zavazny problem jsme nemeli. Vstricnost od chlapika z pujcovny velka. Takze za me je pujcovna ok a muzu doporucit. Kdo bude chtit, muzu preposlat kod na 5% slevu.

0 Citovat

Podelim se take o zkusenosti. Dostali jsme jine auto, vyssi trida, ale pro nase ucely ne uplne vhodne a navic se behem cesty krome defektu pokazila i prevodovka. Vse se vyresilo, ale problemy nas staly dost casu a nervu.
Nase zkusenosti jsou sepsane zde: https://www.cibulka-na-cestach.c...uzie-2023/

0 Citovat

Mohu doporučit: https://starcar.ge/

0
12 reakcí