Ahoj, poradil by mi prosím někdo, kde půjčit v Bukurešti auto? V Řecku je asi půjčování aut běžnější, tam jsme vždy během chvilky měli auto vyřešené od místní firmičky, bez kreditky, bez složitostí. No v Rumunsko nic místního ani najít nemohu. Neznáte tedy ideálně nějakou místní půjčovnu, která nebude chtít kreditní kartu? Hledám už několik dnů, ale narážím jen na mega velké (asi americké) půjčovny, kde samozřejmě kreditku vyžadují a ještě musí být na jméno hlavního řidiče (ne na spolujezdce).  Díky za případné tipy.  .

Půjčení auta Bukurešť (Rumunsko)

Založila ve fóru Půjčení auta

1 reakce

Ahoj,

poradil by mi prosím někdo, kde půjčit v Bukurešti auto? V Řecku je asi půjčování aut běžnější, tam jsme vždy během chvilky měli auto vyřešené od místní firmičky, bez kreditky, bez složitostí. No v Rumunsko nic místního ani najít nemohu.

Neznáte tedy ideálně nějakou místní půjčovnu, která nebude chtít kreditní kartu? Hledám už několik dnů, ale narážím jen na mega velké (asi americké) půjčovny, kde samozřejmě kreditku vyžadují a ještě musí být na jméno hlavního řidiče (ne na spolujezdce). 

Díky za případné tipy.

0

Namátkou pár místních půjčoven, které by měly přijímat depozit i v hotovosti:

triorentacar.ro

bsmart-rent.ro

wlcrent.com

Nebo onlïne vyhledávač, který u nabídek zobrazuje, je-li cash deposit accepted:

eurocars.ro

1
1 reakce