Jaké jsou vaše zkušenosti s Alamo, Budget půjčovnou v USA? Nebo dáváte přednost / máte dobré i špatné zkušenosti s jinou půjčovnou?  .

Alamo? Budget? Nebo úplně jiná půjčovna aut v USA?

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

5 reakcí

Jaké jsou vaše zkušenosti s Alamo, Budget půjčovnou v USA? Nebo dáváte přednost / máte dobré i špatné zkušenosti s jinou půjčovnou?

0

Od roku 2000 létáme do USA jednou, někdy i dvakrát ročně. Nejdřív jsme několikrát použili Dollar, pak jsme přešli na Alamo a u nich jsme již zůstali. Bereme vždy kategorii auta Full Size v programu Fully Inclusive. Zatím jsme byli vždy spokojeni. Před covidem se nám stalo, že asi 3.den nás v Maconu před motelem upozornil pán, že nám asi vytéká olej, tak jsme zavolali do Alama, do hodiny přijeli, auto naložili a my jsme v místní pobočce Alama vyfasovali nový vůz. Pak nám ještě vrátili nějakou částku jako odškodné za komplikace. Takže za nás Alamo určitě doporučujeme.

0 Citovat

Za mě Alamo a SIXT, ale rozhoduj se podle ceny srovnávače. Ideálně ať to má již pojištění přímo od autopůjčovny. Víceméně všude dostaneš to samé a pak už to je o lidech na dané pobočce. U Budget, Enterprise a Dollar mají většinou starší auta. 

0 Citovat

Doporučuji Turo

0 Citovat

Turo není půjčovna.

1 Citovat

Až nějaký borec s autem přes Turo bude řešit claim majitele, tak se tady pochlubte.

2
5 reakcí