Před pár dny jsme se vrátili z Itálie a mám čerstvou zkušenost s půjčením auta na letišti v Bergamu. VARUJI před společností Surprice nebo AutOne, jsou to zloději a podvodníci, navíc neskutečněm arogantní. Přes discovercars jsme si půjčili auto od 4.-7.10.2022 za celkovou cenu cca 130 EUR(doplatek cca 70 EUR) u Surprice. Mladíček v půjčovně byl neskutečně sprostý, řekl nám, že ho tato cena ani nějaký discoverycars vůbec nezajímá, oni jsou jiná společnost a mají svoje ceny a že namísto cca 70 EUR musíme doplatit cca 220 EUR. Co nás nejvíc vytočilo, byl způsob jeho vydírání když jsme si to chtěli ověřit u discovercars nebo jsme si chtěli stěžovat, začal vyhrožovat, že nám rezervaci hned zruší a auto nám nevydá. Byl už večer, na ubytování jsme to měli cca 200 km a jsme senioři 70 let, takže jsme byli fakt v tísni a nakonec na jeho podmínky přistoupili  Teď to reklamujeme u discovercars, zatím jsou vstřícní, uvidíme, co dál. SURPRICE ani AUTONE nikdy víc!!!!.  .

Půjčení auta

Založila ve fóru Půjčení auta

7 reakcí

Před pár dny jsme se vrátili z Itálie a mám čerstvou zkušenost s půjčením auta na letišti v Bergamu. VARUJI před společností Surprice nebo AutOne, jsou to zloději a podvodníci, navíc neskutečněm arogantní. Přes discovercars jsme si půjčili auto od 4.-7.10.2022 za celkovou cenu cca 130 EUR(doplatek cca 70 EUR) u Surprice. Mladíček v půjčovně byl neskutečně sprostý, řekl nám, že ho tato cena ani nějaký discoverycars vůbec nezajímá, oni jsou jiná společnost a mají svoje ceny a že namísto cca 70 EUR musíme doplatit cca 220 EUR. Co nás nejvíc vytočilo, byl způsob jeho vydírání když jsme si to chtěli ověřit u discovercars nebo jsme si chtěli stěžovat, začal vyhrožovat, že nám rezervaci hned zruší a auto nám nevydá. Byl už večer, na ubytování jsme to měli cca 200 km a jsme senioři 70 let, takže jsme byli fakt v tísni a nakonec na jeho podmínky přistoupili  Teď to reklamujeme u discovercars, zatím jsou vstřícní, uvidíme, co dál. SURPRICE ani AUTONE nikdy víc!!!!.

0

Můžu se zeptat, jestli jste měli kreditní kartu? 

0 Citovat

Ano, měli. Dnes se ozvali z discovercars a moc nadějně to nevypadá.

0 Citovat

ještě můžete zkusit chargeback.

mne takhle naúčtovali na Madeiře v Europcaru k plně zaplacené rezervaci dalších 30€ jako nějakou local airport tax, i když jsem měl na potvrzení jasně vypsáno, že všechny daně a letištní poplatky jsou již zahrnuty v ceně.

Nedalo se s nimi diskutovat, tak jsem to zaplatil, potom u Curve chargeback, vrátili komplet celých 30€.

0 Citovat

Ahoj, chtěl bych si příští rok vypůjčit v USA (San Francisco) auto. Letos však moje banka (Erste) přechází na "neembosované" platební karty - debetní i kreditní. Karty jsou v novém designu a číslo je jen vytisknuté. Mohl by to být problém?


erste.jpg

0 Citovat

Jestli zůstane číslo karty, tak by to problém být neměl. 

0 Citovat

Ahoj, měl bych dotaz k Dicovercars.com. Zarezervoval jsem si přes ně auto, nicméně mé plány se změnili, tudíž jsem chtěl rezervaci zrušit - zdarma to lze.

Na webu mi však nabídli vrácení peněz jen ve formě tzv. Booking Credit, které lze využít jen při jiné rezervaci. Nemáte někdo zkušenost, jestli lze vrátit i normálně peníze ? Děkuji.

0 Citovat

Viz jejich “help” a “q & a”.

By default ti vraci formou booking creditu, ktery je pak mozne skrze chat s nima i dostat jako penize.

 

vice zde: https://help.discovercars.com/hc...my-booking- a zde https://help.discovercars.com/hc...ing-Credit-

 

Priste zkuste nejdriv sam :)

1
7 reakcí