Dobrý den, můžete mi prosím někdo dát tip na pujceni auta v San Franciscu (je mi jedno jesi mesto nebo letiste). Koukal jsem ze  lepsi cena je například Alamo ale nevim jak s pojistenim a spoluucast. Pripadne zda máte lepší tip na půjčnovnu.  .

Pujceni auta San Francisco - USA

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

4 reakce

Dobrý den, můžete mi prosím někdo dát tip na pujceni auta v San Franciscu (je mi jedno jesi mesto nebo letiste). Koukal jsem ze  lepsi cena je například Alamo ale nevim jak s pojistenim a spoluucast. Pripadne zda máte lepší tip na půjčnovnu.

0

Zkus srovnávač - třeba skyscanner, ceny se mění neustále.

0 Citovat

Pokud to není naprostá nezbytnost, tak rozhodně doporučuji nepůjčovat si auto konkrétně v SF. U profláknutých lokalit jsou tyhle cedule všude. Na YT jsou videa s vloupačkama do auta, kde jsou lidé. Přes odjezdem z autopůjčovny nás nezávisle na sobě dva zaměstnanci varovali, ať vůbec nikde nezastavujeme a jedeme hned vyložit kufry do hotelu.

Pokud to je nezbytnost, tak mám zlušenosti s cca 7-8 různými lokalitami s Alamo a pokaždý spokojenost. Doporučuji bookovat přes alamo.co.uk - v ceně je CDW + EP a tedy je to levnější než na US verzi. Znova ale doporučuji v SF využít uber/bolt nebo tramvaje


982136dd-443c-4b4d-be68-1c3a2d4b736a.jpeg
0da34973-a6c9-4cb1-924f-317975ee9bd5.jpeg

0 Citovat

Tak CDW a EP je pro non US snad v ceně vždy, ne?

0 Citovat

Pokud bookuješ na US verzi tak v ceně není. Pokud tím “non US” myslíš občany jiných států než US, tak stejně zase záleží na verzi webu? Některé autopůjčovny ani nemají non-us verzi webu.

0
4 reakce