Ahoj všichni! Nedávno jsme se s rodinou rozhodli jet do krásné Paříže, kam jsme se chtěli podívat už jako děti. Máme však několik problémů s dopravou 1) Jelikož jedeme s malým dítětem, rádi bychom, aby cesta byla co nejpohodlnější jak pro dítě, tak pro nás. Půjčit si auto přímo z letiště, pohodlné, s dětskou sedačkou (nevím, jestli si máme vzít vlastní nebo služba poskytuje). 2) Máme také psa, kterého bychom si rádi vzali s sebou. Ale pokud vím, jen velmi málo služeb (jak jsme se sami snažili zjistit) souhlasí s jízdou, když vědí, že je tam domácí zvíře. Může někdo doporučit přesně TESTOVANOU službu, aby byla problematika dětské sedačky a kočárku pro psy pochopena (aby to bylo možné). Celá rodina by byla velmi vděčná!  .

První rodinný výlet do Paříže - otázka

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

10 reakcí

Ahoj všichni! Nedávno jsme se s rodinou rozhodli jet do krásné Paříže, kam jsme se chtěli podívat už jako děti. Máme však několik problémů s dopravou

1) Jelikož jedeme s malým dítětem, rádi bychom, aby cesta byla co nejpohodlnější jak pro dítě, tak pro nás. Půjčit si auto přímo z letiště, pohodlné, s dětskou sedačkou (nevím, jestli si máme vzít vlastní nebo služba poskytuje).

2) Máme také psa, kterého bychom si rádi vzali s sebou. Ale pokud vím, jen velmi málo služeb (jak jsme se sami snažili zjistit) souhlasí s jízdou, když vědí, že je tam domácí zvíře.

Může někdo doporučit přesně TESTOVANOU službu, aby byla problematika dětské sedačky a kočárku pro psy pochopena (aby to bylo možné). Celá rodina by byla velmi vděčná!

0

Mohu doporučit službu, kterou sám využívám, když létám do Paříže https://atobtransfer.com/france/...transfers/. Odpovědi na vaše otázky:

1) Pokud vím, tato společnost poskytuje dětskou sedačku (ale samozřejmě si to raději ještě jednou ověřte).

2) Psa lze bezpečně vzít, ale je třeba zavolat předem a popsat velikost psa, aby pak nedošlo k problémům a nebyl účtován příplatek nebo něco podobného.


1 Citovat

Pariz velmi krasny nie je, no najprv si teda zistite, aby vam psika zobrali do lietadla. Vacsina lowcostov to neumoznuje. 

Auto v Parizi aky ma zmysel to neviem .. skor mi to pride, ze bude na obtiaz.

5 Citovat

Auto na přesuny po Paříži (včetně CDG) je nesmysl, ztratíte většinu času v zácpách.

Buď to odříďte vlastním z ČR až k hotelu (mimo širší cetrum budou levnější) a dále MHD.

Nebo letecky (a psa do psího hotelu v ČR) a taky MHD. Tahat ještě psa je komplikované, složité a drahé.

 

5 Citovat

Pohybovat se po Paříži autem je blbost. Když už, tak jet rovnou z Česka a nekomplikovat si cestu problémy s leteckou přepravou psa. Jinak všichni, co znám, co byli v Paříži autem, tak ho stejně nechali u hotelu a jezdili městskou. Pokud jste nikdy v Paříži nebyl, tak třeba budete nadšený, ale já tam byl naposledy před 15 lety a zařekl se, že už nikdy. 

2 Citovat

Děkuji moc za radu, možná máte pravdu o autě

0 Citovat

Tohle bude jen pokročilý spambot, co se jedním účtem ptá a druhým si odpovídá a dodává odkaz na svou službu.

10 Citovat

Jezdit autem po Paříži je kardinální nesmysl. Psa nechte doma.

0 Citovat

Mıchal napsal(a):

Tohle bude jen pokročilý spambot, co se jedním účtem ptá a druhým si odpovídá a dodává odkaz na svou službu.

Hele, třeba chce pejsek vážně vidět Paříž. Já bych vzal ještě křečka a rybičky.

3 Citovat

Jak pisou vsichni, auto v Parizi je naprosta blbost. Byli jsme trikrat vlastnim autem, po Parizi se neda autem jezdit a nejvetsi vopruz vzdycky byl kde to auto na ty 3 dny zaparkovat a za kolik. Kdysi dokonce nase stara Felicie mela svuj parizsky nocleh drazsi nez my v hostelu.

2 Citovat

Jaká to skvělá náhoda, jeden nováček se na něco zeptá a druhý nováček mu hned za minutu přesně odpoví i s odkazem. 

5
10 reakcí