Dobry den, podobne tema už tu bylo před 8 lety, tak radeji znovu a s lepšími informacemi. Nemáte náhodou někdo z Vás, kontakt na osobu CZ/SK, která pronajímá auta na Kypru?   V případě, ze ne, mate někdo zkušenosti s místními autopujcovnami? Ať už negativní, tak pozitivni?   Budu rada, za každý komentář a radu.😊  .

Zapůjčení auta na Kypru

Založila ve fóru Půjčení auta

14 reakcí

Dobry den,

podobne tema už tu bylo před 8 lety, tak radeji znovu a s lepšími informacemi.

Nemáte náhodou někdo z Vás, kontakt na osobu CZ/SK, která pronajímá auta na Kypru?

 

V případě, ze ne, mate někdo zkušenosti s místními autopujcovnami? Ať už negativní, tak pozitivni?

 

Budu rada, za každý komentář a radu.😊

0

V Paphose sme mali od Greenmotion. Bookovane cez Rentalcars. Depozit tusim okolo 500€. Poistku sme mali externu. Vyzdvihnutie, aj vratenie v pohode. Pri vracani zbeza kontrola zamestnancom. Za mna spokojnost.

1 Citovat

A na kterém Kypru? Půjčoval jsem na obou a vždy v pořádku. Na Severním tuším přes economycarrenals.com, zánovní Fiesta. Na jižním přes Thrasos Car Rentals (11/2021). Už ani nevím, kde jsem to našel, ale bylo to ok. O rok později tam jeli rodiče, domluvil jsem jim to opět zde a opět ok. Auta ale starší. Domluva přes whatsapp, není potřeba kreditka, číslo zde: https://thrasoscars.com/

1 Citovat

+357 99 459384 p. Nikos z Limassolu, po známosti. 

Auto byla starsi Mazda 2 (Demio) automat, uklid, mytí a drobné oděrky se neresily, přistavěno za drobný poplatek do Larnacy na letiště, cena příznivá. 

1 Citovat

Skvely, moc vám všem dekuju za rady a tipy!😊

0 Citovat

Za mne byla výborná zkušenost s půjčovnu www.kyprexxo.com. Nic na nás nikdy nezkoušeli, auta v pohodě. Pojištění jsme si od nich nikdy nebrali. Pobočku mají jak v Paphosu tak i Larnace. Na letišti v Larnace pak dobrá zkušenost i s půjčovnu Sixt

1 Citovat

Ahoj, aktuálně pobývám v Limassolu a osvědčila se mi půjčovna AutoTrust Cyprus Car Rental. Záloha kolem 200 eur (dá se složit v hotovosti, debetní nebo kreditní kartou, Revolutem), ceny nízké, auta čistá a přístup velmi otevřený (komunikace přes WhatsApp bezproblémová. 

https://goo.gl/maps/3N5MPVmEXWe4LKNx6

1 Citovat

My měli v loňském roce půjčené auto od www.stevenscarrentals.com, spokojenost vše bylo, tak jak jsme se domluvili. Jediné co mě vadilo, auto se vracelo s prázdnou nádrží, což se blbě odhadoval.

0 Citovat

Říjen 2022, https://arendacyprus.com/, snad všechny auta s automatem (což beru u řízení vlevo jako plus). Půjčený Swift v dobrém stavu, doplácel jsem vyšší pojistku s depozitem 150€. Palivo:  s jakým množstvím se vyzvedne, s tím se taky vrací. Komunikace rychlá, celý průběh bez problémů.

0 Citovat

Jaka je ok cena na Kypru za pujceni auta se zakladni pojistkou CDW? Koukam na rijen a zda se mi za male auto cena 170-200€/tyden dost. Pres srovnavace. Nejaky typ, kde hledat? Viz. vyse jsem taky prosla.

0 Citovat

Na půlku května mám na 5 dní Nissan Micra v automatu za 85 €. Přes Skyscanner -> Holidayautos -> Aercar. Rezervoval jsem před měsícem, od té doby cena vylezla na 90 €.

Za mě bych rezervoval a sledoval ceny. Loni jsem tak do Španělska během 3 měsíců rušil a znovurezervoval 7x. Z původních 360 € za manuál jsem se tak dostal na 220 € za automat na týden. 

1 Citovat

Minulý týden výpůjčka auta s automatem na 5 dní přes velikonoce 10e za den. Včetně CDW. Deposit 200e. Free šatlbus. Otevřeno non-stop.

Doporučuji 

 

https://www.alamo.com/en/car-ren...ns/cy.html

0 Citovat

Tzn. predpoklad je, ze to pujde dolu.

0 Citovat

Konec března byl na Kypru takto levný i loni, a to pár týdnů i tři měsíce předem. Není to sezóna a nic to neříká o ceně aut v říjnu, kdy je moře teplé a klima ideální. Pokles jistě v posledních týdnech před termínem přijít může, ale bude asi záležet na množství volných aut. S 10 eury na den bych nepočítal. Pokud zde někdo sledoval vývoj cen v loňském říjnu, může to napovědět víc.

1 Citovat

To, že půjčení stálo v konkrétní půjčovně na Velikonoce 10 € / den znamená přesně to, že na Velikonoce to stálo 10 € / den... Jak to bude v květnu či v říjnu se uvidí, ale 10 € bych moc nečekal. Vždycky zabukuju auto 'ať to stojí co to stojí' a pak cca týdně (krátce před odletem klidně i denně) sleduji ceny a pokud klesají ruším / rezervuji znovu. U mnou sledovanych cena v posledních dnech / týdnech před půjčením obvykle klesala, ale ne úplně ve všech případech. Cestuji mimo hlavní sezónu i mimo svátky typu Velikonoce, Vánoce. 

1
14 reakcí