Z Polska přichází zajímavá zpráva. Noční vlak z Varšavy do Mnichova přes Ostravu bez přestupu. Cena jízdenky z Varšavy je 40,- €. Cenu z Ostravy zatím nelze najít. Poláci píšou, že trasa má být v provozu od 10.12. Nejsem expert na vlaky, ale cena vypadá zajímavě. Doba jízdy z Ostravy do Mnichova 8 hodin.    https://1url.cz/yu4Kf  .

Varšava / Mnichov přes Ostravu za 40,- €

Založil ve fóru Železniční doprava

1 reakce

Z Polska přichází zajímavá zpráva. Noční vlak z Varšavy do Mnichova přes Ostravu bez přestupu.

Cena jízdenky z Varšavy je 40,- €. Cenu z Ostravy zatím nelze najít. Poláci píšou, že trasa má být v provozu od 10.12. Nejsem expert na vlaky, ale cena vypadá zajímavě. Doba jízdy z Ostravy do Mnichova 8 hodin. 

 

https://1url.cz/yu4Kf


1.png
2.png

0

Dobry tip.

A pridam jeste jeden, jak jet denním vlakem z Mnichova (nebo Freisingu) do Prahy a dalšími vlaky do Brna, Ostravy, prakticky kamkoliv v Cesku za 289 Kc.

Staci si zakoupit vcasnou jizdenku Mnichov - Domazlice od Ceskych Drah za 289 Kc a dale z Domazlic do jakehokoliv ceskeho cile jet na jednosmernou jizdenku Ceskych Drah za 300 CD bodu a 0 Kc.

(Vyjimkou jsou ovsem regiony jako Liberecko, Vychodni Cechy atd., kde operuje konkurence jako napriklad Arriva apod., a jizdenku za CD body az tam nelze poridit.).

1
1 reakce