Ahoj všem,  vzhledem k nedávno proběhlé akci pegasus a mnou zakoupenými letenkami do Bishkeku, by mě zajímaly zkušenosti s půjčením vozu. Na co si dávat pozor apod. Zatím mi padla do oka půjčovna Iron Horse Nomads. Auto chci půjčit na 4 dny a vydat se okolo jezera Issyk. Samozřejmě jsem se díval i na pár "cestovek", ale ani jedna mi moc nevyhovovala, protože každý den byl návrat do bishkeku, což se mi moc nezamlouvá. Pokud by měl někdo tip na nějakou cestovku/guida, který by se mnou a dalšími lidmi vyrazil kolem jezera Issyk tak bych byl také rád. :)   .

půjčení auta Kyrgyzstan - Bishkek

Založil ve fóru Půjčení auta

1 reakce

Ahoj všem, 

vzhledem k nedávno proběhlé akci pegasus a mnou zakoupenými letenkami do Bishkeku, by mě zajímaly zkušenosti s půjčením vozu. Na co si dávat pozor apod. Zatím mi padla do oka půjčovna Iron Horse Nomads. Auto chci půjčit na 4 dny a vydat se okolo jezera Issyk. Samozřejmě jsem se díval i na pár "cestovek", ale ani jedna mi moc nevyhovovala, protože každý den byl návrat do bishkeku, což se mi moc nezamlouvá. Pokud by měl někdo tip na nějakou cestovku/guida, který by se mnou a dalšími lidmi vyrazil kolem jezera Issyk tak bych byl také rád. :) 

0

Ahoj,

 za mna ak mozem poradit, tak treba auto na benzin plyn. Mas to ekonomickejsie, a viac kilometrov prejdes na nadrzi. Ale pokial ides len do Karakolu okolo jazera, tak ti staci osobne auto, nepotrebujes SUV. Benzinky su vsade. Horsie by bolo keby si siel na Son Kul, tak tam by som siel uz na SUV. Ak nemas ubytko , tak skus v Karakole cafe Sierra. Prijemny ludia, celkom fajn ubytko a strava taktiez. 

Auta Biskek

SUV Biskek +996 554 000 660

osobne auto Biskek +996 701 999  170

Pokial mas nejake otazky ohladom byvalych sovietskych krajin tak kludne sa ozvi, rad poradim ak mozem. Mam vo vsetkych kontakty, teda okrem Tadzikistanu a Turkmenistanu. Turkmenistan riesim teraz z turkmenskou cestovkou, minuly rok som nedostal viza, tak skusim tento rok. Ale dobre ze som nedostal, inak by som nenavstivil Iran, nenormalne krasna krajina, ludia super, lacno, presiel som cely Iran od teheranu po perzsky zaliv.

A mozno sa aj nieco ja nove dozviem

 

Dusan

 

 

0
1 reakce