Dobrý den, zjistil jsem že moje fyzická kreditní karta je rozbitá a nestíhám výměnu, nevíte prosím, zda bude v autopůjčovně (sicilybycar) možné platit touto kartou přes apple pay? Děkuji  .

Půjčení automobilu - Neapol

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

3 reakce

Dobrý den, zjistil jsem že moje fyzická kreditní karta je rozbitá a nestíhám výměnu, nevíte prosím, zda bude v autopůjčovně (sicilybycar) možné platit touto kartou přes apple pay? Děkuji

0

Tak pokud uvidí, v jakém je stavu, tak by platba přes apple pay neměla být problém. Vzhled je nezajímá, pouze možnost si stáhnout peníze. 

0 Citovat

Neapol bude asi jednou z nejrizikovější lokalitou v Itálii, ba v celé Evropě, kde si auto půjčit :P, určitě si dávejte pozor, jestli auto bude pojištěné, a to včetně krádeže. Když jsem tam byla, tak se mi nepodařilo spatřit auto, které by nebylo nějak poškrábané. Mrkněte sem https://www.srovnator.cz/clanky/...dat-pozor/ , doporučuju nepodcenit.

0 Citovat

Mne Neapol neprišiel ohľadom požičania auta nejak extrémne rizikový oproti zvyšku južného Talianska. Ako áno, riadenie v Neapoli je divočina (ale podľa mňa menšia divočina, ako Palermo), parkovanie radšej na platenom stráženom parkingu (ale to tiež platí všeobecne pre všetky južanské veľkomestá).

Btw SicilyByCar striktne vyžaduje fyzickú kreditku, v opačnom príapde si musíte zakúpiť plnú poistku u nich priamo na prepážke. Pokiaľ bude karta rozbitá tak, že nebude fyzicky fungovať v termináli, možno by som sa aj obával, aby to nezobrali tak, že fyzická kreditka predložená nebola a treba si dokúpiť u nich plnú poistku.

0
3 reakce