Dobrý den, chtěla bych se zeptat na rezervaci auta přes rentalcar v Norsku, přímo ve městě Tromso. Já jako zřizovatel pujčení auta jsem uvedena jako "hlavní řidič" ale předkládat řidičský průkaz nebudu (protože řídit nebudu), bude řídit kamarádka. Bude se nutně platit poplatek za jakoby "dalšiho řidiče" i když já reálně budu jen předkládat kreditní kartu, ale řídit bude někdo jiný? Četla jsem, že se dá i změnit rezervace, ale při klinutí na spravovat rezervaci se mi objeví jen zrušit, nějaké přepsání majitele rezervace nejde, prosím? Děkuji za odpověď.   .

Norsko pujčení auta

Založila ve fóru Půjčení auta

2 reakce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na rezervaci auta přes rentalcar v Norsku, přímo ve městě Tromso. Já jako zřizovatel pujčení auta jsem uvedena jako "hlavní řidič" ale předkládat řidičský průkaz nebudu (protože řídit nebudu), bude řídit kamarádka. Bude se nutně platit poplatek za jakoby "dalšiho řidiče" i když já reálně budu jen předkládat kreditní kartu, ale řídit bude někdo jiný? Četla jsem, že se dá i změnit rezervace, ale při klinutí na spravovat rezervaci se mi objeví jen zrušit, nějaké přepsání majitele rezervace nejde, prosím? Děkuji za odpověď. 

0

Tady je jedno kde a přes koho se auto půjčuje. Když tak záleží na podmínkách dané půjčovny (což není rentalcar). Nejsem právník, ale dává mi smysl jedině zrušit takovouto chybnou rezervaci (zvlášť když to změnu nenabízí, což se nedivím). Co si pamatuju, vždy chtějí půjčovny kreditní (nebo i debetní) kartu od hlavního řidiče (případně manžela/ky).

1 Citovat

Majitel platební karty = hlavní řidič. To platí všude.

0
2 reakce