Ahoj, jaké máte zkušenosti s pujcenim auta na letišti v Ammanu (nebo raději v centru?) jakou společnost doporučujete idealni pomer cena/kvalita, jaké pojisteni kvůli případným škrábanců, atd.  Řešili jste někdo půjčení podsedaku pro dite v půjčovně nebo víte kde poblíž v nákupáku koupit? Máte zkušenosti s policií jak řeší výšku deti a to zdá mají pás nebo potřebuji podsedak atd?  Díky vsem za rady a tipy.  .

Jordansko půjčení auta

Založil ve fóru Půjčení auta

4 reakce

Ahoj, jaké máte zkušenosti s pujcenim auta na letišti v Ammanu (nebo raději v centru?) jakou společnost doporučujete idealni pomer cena/kvalita, jaké pojisteni kvůli případným škrábanců, atd. 

Řešili jste někdo půjčení podsedaku pro dite v půjčovně nebo víte kde poblíž v nákupáku koupit? Máte zkušenosti s policií jak řeší výšku deti a to zdá mají pás nebo potřebuji podsedak atd? 

Díky vsem za rady a tipy.

0

Ahoj, měl jsem půjčené auto z letiště. Společnost europcar i s dětskou sedackou. Pojištění jsem bral klasicky od rentalcars. Jelikož Tě budou stopovat policajti každých 100km, tak sedačku si určitě vezmi :) 

0 Citovat

Nenapadá mě žádná země, kde by bylo výhodnější půjčit si auto ne na letišti, ale až ve městě. To už když tak auto pak ve městě vrátit a po Ammánu se na závěr pohybovat s taxi a pěšky (já to tak udělal). Pobočky půjčoven nejspíš nebudou v centru, ale dost daleko od něj (mě do centra dovezli zdarma, protože tam jeli).

Já měl půjčeno od Auto Nation z pobočky poblíž letiště (z něj tam zdarma odvezou a přivezou zpět) a můžu doporučit, ale záleží na aktuální nabídce. Měl jsem externí pojištění od Worldwideinsure.

Na checkpointu jsem snad nikdy nemusel zastavit, tak pochybuju, že by kontrolovali podsedáky, ale jejich používání je snad kvůli bezpečnosti dětí, ne?

1 Citovat

Mali sme Monte Carlo Rental Car,kúsok od letiska,odvoz zabezpečili. Rýchle prebratie,plná poistka,bez problémov.

Policajné hliadky boli vidieť často. Ale deťom date podsedak a pas snáď kvôli bezpečnosti a nie pokute.

0 Citovat

Diky za reakce a zkusenosti. Jasně že dám dětem pás nebo podsedak, nikde v mým úvodním dotazu to neuvadim jinak. Pouze řeším co pro koho dle výšky, zda i v půjčovně půjčují podsedaky (autosedačky jasne), příp. kde pobliz ten podsedak sehnat..

0
4 reakce