Ahojte, chtěl bych se zeptat, nemáte někdo nějakou zkušenost s půjčením auta v AD? Nejlépe na letišti. Recenze všech větších autopůjčoven jsou 50/50. Nemá někdo zkušenost s nějakou menší autopůjčovnou nebo něco jiného? Auto potřebujeme na 3 dny, kdy budeme jezdit mimo město. Děkuji moc  .

Tipy- Půjčení auta Abu Dhabi

Založil ve fóru Půjčení auta

1 reakce

Ahojte, chtěl bych se zeptat, nemáte někdo nějakou zkušenost s půjčením auta v AD? Nejlépe na letišti. Recenze všech větších autopůjčoven jsou 50/50. Nemá někdo zkušenost s nějakou menší autopůjčovnou nebo něco jiného? Auto potřebujeme na 3 dny, kdy budeme jezdit mimo město.

Děkuji moc

0

Pujcovali jsme ted v Dubaji a vraceli v AD po 9 dnech, vsechno spatne recenze, vzala jsem nejmensi zlo -Hertz. A ted cekam, depozit vratili obratem, strhli si samovolne za 2x projeti mytnou branou- o 1 vim, o 2. ne. To jsou desetikoruny. Jinak pikolik na letisti hledal “lupou” mikro tecky na laku, nasel jednu 2mm, ta ok pry uz byla🤦‍♀️. Jako v Dubaji nam nedali ani instrukce, kam vratit auto, musela jsem to hledat v recenzich na netu. Je to fransiza, kterou ma arabska firma, takze uplne jine zvyklosti nez v Evrope. Jinak teda nova Toyota najeto 2tis.km, jezdili jsme po meste misto mhd autem, ve 4 je to lepsi varianta. 

0
1 reakce