Mýty & fakta při cestách vlakem po ČR a střední Evropě
nucene premisteny brumak napsal(a):J&P je zřejmě pracovník ČD, co tam (jako všichni) nemá v pracovní době do čeho píchnout, tak se rozhodl si u zaměstnavatele šplhnout, a ovlivňovat diskusní fóra.
Pravil abonent ÚP.
mirjur napsal(a):Na září. Že by to bylo tím? 1135 to by šlo, to je cca stejná cena jako Flixem. Jen mě ještě děsí ty 4 minuty na přestup v Ústí.
Do Polska je předprodej tuším jen 60 dní, když koupíte jízdenku trochu dopředu lze jízdenku Brno - Gdansk sehnat i za 645Kč do 2. třídy nebo 1342Kč do jedničky. Přestupu v Ústí by měl být do určité míry garantovaný, ale skutečně jen do určité míry. Projel jsem historii na Idosu a za poslední 2 týdny nevyšel 1 přestup z 56 celkem, obecně platí, že do 15 minut zpoždění se čeká. Riziko je třeba zvážit podle cíle cesty, jestli jedete jen za návštěvou trojměstí, tak je myslím přijatelné, pokud jako přípoj k odletu, tak bych počítal s rezervou - nejlépe si rovnou koupit spojení na dřívější Baltic Express, případně jet do Ústí s předstihem (to lze o 2h dříve nebo o 17 minut dříve s přestupem v Č. Třebové) .
Mozna by tato vlakova jizda sla vhodne zkombinovat i s linkou Ryanairu PRG-GDN nebo s novou linkou Ryanairu BTS-GDN.
O dost draze pak s LOT linkou OSR-WAW-GDN. Nebo naopak.
@SDAN: Díky za info. Bude to přípoj k odletu, ale s noclehem v Gdaňsku, takže času bude dost. Nicméně pokud Baltic v Ústí nestihneme, tak další jede za 4 hodiny... a v Ústí se mi tvrdnout nechce, takže dřívější odjezd z Brna to vyřeší.
Vypadá to, že z aplikace “Vlakem na výlet” zmizely komentáře s hodnocením výletu.
Je to dvojí škoda. Občas celkem pobavily, a také bylo jasné, že od absolvování výletu už uběhlo více než 3 měsíce a tudíž se s odměnou ČD bodů může výlet absolvovat znovu.
Edit: Tedy absolvování výletu lze najít aspoňve vlastním přehledu historie.
Aplikace “Vlakem na výlet” obsahuje mnoho výletů s odměnou získání věrnostních ČD bodů.
Většinou to jde hladce, avšak někdy se nějaká místa na trase nacházejí ve zpoplatněném areálu. Lze je ovšem naštěstí vynechat.
Inu například v tehdejších centrech rakouské monarchie:
Vídeň (výlet: U vídeňského Schönbrunnu najdete nejlepší zoo v Evropě - místo uvnitř zoo).
Kroměříž (výlet: Revoluce v Kroměříži - místa uvnitř Květné zahrady).
Znáte-li další podobné případy, můžete je zde zmínit.
Kdy se otvírá prodej tzv. Včasných jízdenek Evropa?
Dosud jsem předpokládal 90 dní před datem jízdy.
Když jsem se díval na Včasnou jízdenku do Rakouska nebo Německa, lze zakoupit Včasnou jízdenku nyní na začátek záři, systém Českých drah nabídne Včasné jízdenky Evropa (příklad 5.9.2025 Praha - Berlín).
Chtěl jsem se zeptat, jak je to s doplatkem při trase mimo Evropu, když bych zároveň měl celodenní jízdenku po ČR?
V příkladu, v rámci akce na 1.5 (celodenní po ČR 1+1) jsem chtěl naplánovat výlet na Semmering a zpátky. Zkoušel jsem najít spojení Břeclav-Semmering, ale to už není moc velký finanční rozdíl oproti normální cestě z Prahy. (z Praha 1150, z Břeclavy 900). Jaká by byla ideální varianta pro nejlepší cenu?
A případně druhá otázka, má někdo nápad na ideální celodenní trasu vlakem po ČR, k maximální užití této akce? Vlaky máme rádi, tak jsme si říkali že bysme celý den cestovali.
Děkuju moc
Místo ČD bych spíše doporučil nákup u ÖBB.
1.5. už je to drahé, ale 8.5. se to dá z Prahy na Semmering za 23,70€ (viz příloha). Nebo ještě dříve z Břeclavi na Semmering za 9,40€.
František Barták napsal(a):Chtěl jsem se zeptat, jak je to s doplatkem při trase mimo Evropu, když bych zároveň měl celodenní jízdenku po ČR?
V příkladu, v rámci akce na 1.5 (celodenní po ČR 1+1) jsem chtěl naplánovat výlet na Semmering a zpátky. Zkoušel jsem najít spojení Břeclav-Semmering, ale to už není moc velký finanční rozdíl oproti normální cestě z Prahy. (z Praha 1150, z Břeclavy 900). Jaká by byla ideální varianta pro nejlepší cenu?A případně druhá otázka, má někdo nápad na ideální celodenní trasu vlakem po ČR, k maximální užití této akce? Vlaky máme rádi, tak jsme si říkali že bysme celý den cestovali.
Děkuju moc
Jedna z možností je třeba jet hned 1. nebo 2. ranním vlakem z Prahy přes Ústí nad Labem do Chebu. Následně Cheb - Plzeň, Plzeň - České Budějovice a jako poslední České Budějovice - Praha.
Všechno jsou to relativně rychlé spoje s pohodlnými vagony. Cca 700 km a je to okruh, takže žádnou trasu nepojedeš dvakrát. Poslední vlak z Budějovic do Prahy jede až 20:58, takže i po cestě je dost času na zastávku v Chebu, Plzni i Budějovicích, obzvláště pokud pojedeš hned tím prvním Krušnohorem v 5:21 z Prahy.
Jeste snad postreh k vyletu "Do Hradce Kralove na vypravu do zeleznicni minulosti".
Cilovy bod vyletu, coz je Muzejni expozice sdelovaci a zabezpecovaci techniky, se nachazi v arealu firem. Zda se, ze navsteva teto expozice musi byt dopredu domluvena, nebot tam casto ani nikdy neni, a nerudny vratny nechce pustit dale do arealu. Nastesti ovsem se lze priblizit z druhe strany, od Labe, a vylet tim uspesne dokoncit.
Skvela je take vlakova (a autobusova) jizdenka Egronet za 200 Kc pro 1 osobu nebo za 300 Kc pro 2 osoby, atd. s platnosti 27 hodin (od 00:00 do 03:00 dalsiho dne).
Zahrnuje totiz cast Bavorska, Durynska, Saska, take cely Karlovarsky kraj a male casti Usteckeho, Stredoceskeho a Plzenskeho kraje.
Rovnez i MHD ve mestech. Konkretne v Karlovych Varech je mozne ji pouzit i pro lanovku Imperial, ovsem jiz nikoliv pro lanovku Diana.
Lanovka na Dianu leží mimo standardní tarif dopravního podniku a prodávají se na ni separátní jízdenky. Naopak na lanovku k Imperialu platí běžné MHD jízdenky, proto platí ten Egronet.
Na cestovanie v poľskom alebo nemeckom pohraničí sa oplatí "prehrabať" stránku ČD. Je tam viacero zaujímavých ponúk.