Localrent.com někdo zkušenosti ?

Založil před rokem libor pavlík ve fóru Půjčení auta

4 reakce

Ahoj, plánuji cestu do gruzie a objevil jsem stránku Localrent.com 
Mělo by jít o půjčování aut od lidí místo půjčoven. Mají skvělé ceny, často nevyžadují deposit a součástí je i minimální pojištění myslím. 

Má někdo zkušenosti s touto službou? Na netu jsem našel vcelku dobré hodnocení, ale rád bych slyšel váš názor. 

0

Ahoj jak to nakonec dopadlo taky na to ted koukám.  Měl jsem pres podobnou stránku v albanii 

0 Citovat

Na těhlech službách je blbé to, že na ně se obvykle nedá najít žádné pojištění, které by krylo u nich spoluúčast (proč? nejedná se o klasickou půjčovnu). Pokud ho nabízí daná platforma, obvykle je děravé jako ementál.

0 Citovat

Já jsem takhle měl půjčené auto v Albánii přes Rental pro Mloka a bylo tam plné pojištění přímo u nich takže nulová spoluúčast a tady nabízí to stejné

1 Citovat

To je dost zásadní s tím pojištěním. Jestli to fakticky nemá status autopůjčovny, tak i kdyby prodávali vlastní pojištění se spoluúčastí, tak pro nás, co máme roční pojištění spoluúčasti od externích subjektů by to bylo neakceptovatelné (kvůli podmínkám těch externích pojišťoven). Navíc dost často jsou tam automobily starší než 10 let a to je také jedna z výluk u mojí pojišťovny (Cover4Rentals). Také jsem na to koukal při půjčení v Albánii a teď to na mě vyskakuje ve spojitosti s půjčením v Gruzii.

0
4 reakce