Ahoj, často čtu, že není třeba připlácet za plné pojištění v autopůjčovnách. Že spoustu kreditních karet má pojištění půjčeného vozidla. Žádnou takovou se mi nedaří najít. Mohli byste mi dát tip na kreditní kartu, která má v sobě nějaké takové pojištění? Děkuji  .

Tip na kreditku pro půjčení auta

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

4 reakce

Ahoj, často čtu, že není třeba připlácet za plné pojištění v autopůjčovnách. Že spoustu kreditních karet má pojištění půjčeného vozidla. Žádnou takovou se mi nedaří najít. Mohli byste mi dát tip na kreditní kartu, která má v sobě nějaké takové pojištění? Děkuji

0

Pojisteni maji ruzna, ale pojisteni pujceneho auta, to asi ne. Jinak ja vyuzivam CSOB MC world elite a tam je cestovni pojisteni, pojisteni storna, pojisteni ztraty a kradeze osobnich veci s kartou, pojisteni nakupu na 1 rok a prodlouzena zaruka na  1 rok. 

0 Citovat

K ČSOB MCWE je mj. i Pojištění spoluúčasti na zapůjčené věci (především dopravní prostředky) . Ale limit je jen 10 000 Kč.

0 Citovat

adam.nos napsal(a):

…spoustu kreditních karet má pojištění půjčeného vozidla

To platí pri kreditkách vydávaných v USA. U nás je to skôr výnimka.

0 Citovat

divan napsal(a):

K ČSOB MCWE je mj. i Pojištění spoluúčasti na zapůjčené věci (především dopravní prostředky) . Ale limit je jen 10 000 Kč.

to je pravda vlastně, tim ze to je tak malo , tak tohle nevyuzivam, uplne jsem to vypustila, diky za doplneni.

0
4 reakce