Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda má někdo zkušenosti s půjčováním aut přes rentalcars.com nebo booking.com ? Zatím jsem si totiž vždy auto půjčovala přímo u místňáků a bez depozitu. Tak bych měla pár otázek: 🚘: Společnost - u jaké společnosti půjčovat, respektive nepůjčovat (zda jste měli špatnou zkušenost)? 💰: Pojištění - pojistit auto rovnou přes stránku rentalcars/booking nebo vzít u nich základní tarif bez pojištění a až přímo u dané společnosti auto připojistit? Nebo úplně někde jinde externě? 💸: Deposit - koukala jsem, že někde je deposit vysoký, jak dlouho trvalo, než deposit vrátili zpět na kartu? Pokud by měl někdo konkrétní tip na autopůjčovnu na Zadaru, budu ráda.😊 Případně na co si dát ještě pozor. Díky.🌞 .
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda má někdo zkušenosti s půjčováním aut přes rentalcars.com nebo booking.com ?
Zatím jsem si totiž vždy auto půjčovala přímo u místňáků a bez depozitu. Tak bych měla pár otázek:
🚘: Společnost - u jaké společnosti půjčovat, respektive nepůjčovat (zda jste měli špatnou zkušenost)?
💰: Pojištění - pojistit auto rovnou přes stránku rentalcars/booking nebo vzít u nich základní tarif bez pojištění a až přímo u dané společnosti auto připojistit? Nebo úplně někde jinde externě?
💸: Deposit - koukala jsem, že někde je deposit vysoký, jak dlouho trvalo, než deposit vrátili zpět na kartu?
Pokud by měl někdo konkrétní tip na autopůjčovnu na Zadaru, budu ráda.😊 Případně na co si dát ještě pozor.