Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda má někdo zkušenosti s půjčováním aut přes rentalcars.com nebo booking.com ?   Zatím jsem si totiž vždy auto půjčovala přímo u místňáků a bez depozitu. Tak bych měla pár otázek:   🚘: Společnost - u jaké společnosti půjčovat, respektive nepůjčovat (zda jste měli špatnou zkušenost)?   💰: Pojištění - pojistit auto rovnou přes stránku rentalcars/booking nebo vzít u nich základní tarif bez pojištění a až přímo u dané společnosti auto připojistit? Nebo úplně někde jinde externě?   💸: Deposit - koukala jsem, že někde je deposit vysoký, jak dlouho trvalo, než deposit vrátili zpět na kartu?   Pokud by měl někdo konkrétní tip na autopůjčovnu na Zadaru, budu ráda.😊 Případně na co si dát ještě pozor.   Díky.🌞  .

🚘 Půjčovna - Zadar

Založila ve fóru Půjčení auta

0 reakcí

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda má někdo zkušenosti s půjčováním aut přes rentalcars.com nebo booking.com ?

Zatím jsem si totiž vždy auto půjčovala přímo u místňáků a bez depozitu. Tak bych měla pár otázek:

🚘: Společnost - u jaké společnosti půjčovat, respektive nepůjčovat (zda jste měli špatnou zkušenost)?

💰: Pojištění - pojistit auto rovnou přes stránku rentalcars/booking nebo vzít u nich základní tarif bez pojištění a až přímo u dané společnosti auto připojistit? Nebo úplně někde jinde externě?

💸: Deposit - koukala jsem, že někde je deposit vysoký, jak dlouho trvalo, než deposit vrátili zpět na kartu?

Pokud by měl někdo konkrétní tip na autopůjčovnu na Zadaru, budu ráda.😊 Případně na co si dát ještě pozor.

Díky.🌞

0
0 reakcí