Ahoj, nemá někdo zkušenost s půjčením auta na Hainanu (případně jinde v Číně)? Jak je to s tím dočasným turistickým řidičákem (Temporary Driving Permit)? Zjistil jsem, že by mělo být možné ho vyřídit přímo po příletu na letiště v Sanya. Máte s tím někdo zkušenost z praxe? Jaké dokumenty jsou k tomu potřeba: - pas + vstupní razítko / vízum - platný řidičský průkaz z domovské země - certifikovaný překlad řidičského průkazu do čínštiny - pasová fotografie podle místních požadavků - vyplněná žádost na místě Opravdu je nutný ten certifikovaný překlad? Kde ho případně vyřídit, tak abych měl jistotu, že mi ho opravdu uznají? Díky za zkušenosti.  .

Ostrov Hainan - půjčení auta

Založil ve fóru Půjčení auta

1 reakce

Ahoj, nemá někdo zkušenost s půjčením auta na Hainanu (případně jinde v Číně)? Jak je to s tím dočasným turistickým řidičákem (Temporary Driving Permit)?

Zjistil jsem, že by mělo být možné ho vyřídit přímo po příletu na letiště v Sanya. Máte s tím někdo zkušenost z praxe?

Jaké dokumenty jsou k tomu potřeba:

- pas + vstupní razítko / vízum

- platný řidičský průkaz z domovské země

- certifikovaný překlad řidičského průkazu do čínštiny

- pasová fotografie podle místních požadavků

- vyplněná žádost na místě

Opravdu je nutný ten certifikovaný překlad? Kde ho případně vyřídit, tak abych měl jistotu, že mi ho opravdu uznají?

Díky za zkušenosti.

0

Ahoj, bohužel bližší info nemám ale je to pro mě taky aktuální téma, tak se tady pripichnu, třeba nám někdo poradí 🤔.. kdy letis?

0
1 reakce