Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda nemá někdo zkušenosti s půjčení auta v Řecku ... hlavně Kréta nebo Athény. Nějaké tipy na provozovatele, na jakou společnost si dát pozor, rady atd. Kolik se platí za dálnice, cena benzínu. Děkuji moc Martin  .

půjčení Auta Řecko

Založil ve fóru Půjčení auta

2 reakce

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat, zda nemá někdo zkušenosti s půjčení auta v Řecku ... hlavně Kréta nebo Athény. Nějaké tipy na provozovatele, na jakou společnost si dát pozor, rady atd. Kolik se platí za dálnice, cena benzínu.

Děkuji moc Martin smiley

0

Ja mam z Krety opacnou zkusenost, naprosta benevolence, pujcoven je tam hromada, a neresi vubec nic.
Pujcuji auto v dost mizernem stavu (v dokumentech je samozrejme napsano ze auto je v bezvadnem stavu).
Samozrejme tech skrabancu a der si clovek vsimne az kdyz to ma pujceny a pak je cely nesvuj, co to na nej sijou na boudu.
Jenze auto je pojistene na 100%, nechteji ani neposit na kreditku ani nic jineho.. no a pri vracecce se na auto nesli ani podivat,
nezajimal je ani stav benzinu, nic.

0 Citovat

O té Krétě jsem taky četl, že tam se to moc nehrotí...tam možná ještě spíš přemýšlím, že bych si pučil Scooter od místňáků, na hory jezdit nemám v plánu. No ale asi mi jde hlavně o to pučení v AThénách.... už jsem skoro objednal auto od Argus carhire, ale jen tak pro zajímavost jsem si to vygooglil a má to neskutečně mizerné hodnocení služeb atd. Další v cenovém pořadí je Holiday autos a to vypadá podle recenzí o dost lépe. Trošku se jenom bojím těch cen za dálnice. Už jsem si našel, že jenom ten most Rio-antirio stojí asi 18 €, což není málo :/

Děkuji všem za postřehy smiley

0
2 reakce