Našel jsem poměrně dobrý portál http://www.renbo.cz, kde se dají vyhledat půjčovny aut ve vašem okolí, srovná vám to cenu nabídek s možností online rezervace. Vypadá to na zajímavý startup, který by mohl pomoct něco na cestách ušetřit. Viz https://www.renbo.cz/auto-moto .

Půjčovny aut v ČR

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

Našel jsem poměrně dobrý portál http://www.renbo.cz, kde se dají vyhledat půjčovny aut ve vašem okolí, srovná vám to cenu nabídek s možností online rezervace. Vypadá to na zajímavý startup, který by mohl pomoct něco na cestách ušetřit. Viz https://www.renbo.cz/auto-moto

0

Ahoj,

rozhoduji se mezi koupí auta a pronájmem auta na delší období pro cestování, máte někdo zkušenost, co je finančně výhodnější? Jsem z Prahy, takže se rozhlížím po lokální nabídce, chtěl bych si koupit jetou novou trojkovou Octavii, ale cena je dost vysoko i když má najeto třeba jen 50tis smiley Vedle toho když počítám jak vyjde pronájem, tak mi to prostě vychází nastejno když vezmu náklady na koupi versus pronájem... Máte někdo auto ve formě pronájmu a jakou by jste doporučili půjčovnu v Praze'? Na netu jsem vyjel několik lokálních: http://www.taggart.cz, [url]www.autopujcovna-praha.cz[url], [url]www.sixt.cz[url] - tyhle 3 jsem zkoumal a vychází finančně nejlépe, má někdo s některou prosím zkušenost? A dá se nějak řešit přeprava auta když chci letět do zahraničí a mít vlastní auto sebou?

Díky předem za všechny tipy a názory...

Michael

0 Citovat

Ahoj, jak pro koho jak co. Já si dlouhodobě půjčuji auta od http://www.bestgoldcars.cz a jsem maximálně spokojen. Vyhovuje mi to, že se nemusím o auto starat. Nedávno jsem měl půjčené éčko a pokazil se na něm podvozek, byl jsem asi 80 km od Prahy a po zavoláni mi zdarma dovezli jiné auto a já mohl v klidu pokračovat dál. Pravda, zdržení tam bylo, ale bejt to auto moje, tak bych už ten den asi nedojel smiley

0 Citovat

Ahoj, mrkněte se na Praha autopůjčovna http://autoodstrejdy.cz/. Když potřebuji, auto si již od nikoho jiného, než tady nepůjčím. Velice spokojen se služby.

0 Citovat

Omlouvám se, odkaz nyní správně http://www.autoodstrejdy.cz

0 Citovat

Pravidelně objednávám auta přes https://economybookings.tp.st/PBudWWBo

zatim to vždy bylo bezchybne. Voucher na email do 15 minut od rezervace. 

0 Citovat

Většinou jezdím do Jížních Čech a půjčuji si vždy o lokálních autopůjčoven například https://www.autopujcovna-cb.cz/, chce to vždy vybírat opravdu ty lokální hráče, mají většinou lepší ceny i přátelský přístup oproti globálním autopůjčovnám a to není jen v ČR, ale všude na světě.

0 Citovat

Tak za mě nejlepší zkušenoti v Praze s http://flexirentcar.cz/ - autopůjčovna Praha. Velice příjemní a hlavně v rámci prahy Vám přístaví auto až pod nos zdarma :)

0 Citovat

Máme popripade v Brně autopůjčovnou www.comfort-car.cz mají přes 50 aut a přehledný systém rezervaci 

Autopujčovna Brno ComfortCar

http://www.comfort-car.cz

0 Citovat

To asi nebude moc dobrá půjčovna, když si takto musí dělat reklamu. Už kvůli tomu bych jí obloukem vyhnul. 

0 Citovat

Toto je úplne zbytočné reklamné vlákno. Ale je dobré, že spamujú tu, a nie v iných vláknach.

0 Citovat

Tak ja treba obcas v CR auto potrebuju pujcit ,samozrejme me nezajimaji spamy ale seriozni nabidka  Kamarad co zije na Floride  lita  v lete  na delsi dobu a taky si auto potrebuje pujcit na mesic, nebo dva ,takovych asi bude vic  co ziji v zahranici a pri  navsteve CR se jim  auto hodi , at uz na par dnu nebo dlouhodobeji  a to uz pak je treba vybirat 

 Ja mam osobne zatim dobrou zkusenost  s autopujcovnou  Finecar  v Praze  ,kde pujcuji auta  bez depozitu ,privezou po Praze na dohodnute misto zdarma  ,uctuji oproti pujcovnam  na dny bez ohledu na hodiny , takze zapujceni  treba v poledne a navrat za 24 hodin  znamena uz  pujcovne na  2 dny ,,takze je lepsi pujcovat rano a vracet vecer

Jednou jsem taky pujcoval auto v Mosnove na letisti a vracel v Praze na letisti  bez  priplatku ,uz nevim presne pres  koho to bylo ,mam pocit ze pres economy car ,,ale depozit tam byl asi 10 tisic

Takze za zbytecne to vlakno nepovazuju i kdyz uznavam ze je jen  pro omezenou skupinu lidi

0 Citovat

Co se týká půjčoven aut v České republice, využívám již několik let    http://www.autozpujcovny.cz

Tenkrát jsem vybíral podle recenzí na internetu a po vlastní zkušenosti mohu jen doporučit!

Když jsme chtěli s přítelkyní do Italie v něčem šmrncovním, půjčili jsme si nakonec BMW 435i v cabriu. 

Pánská jízda do Chorvatska na Ostrov Pag v 7 lidech, perfektně posloužil minibus Ford Custom. Tyhle minibusy pro více lidí, když se rozpočítají náklady na cestu... v našem případě  ÷7. Tak to vyšlo skoro zadarmo :)

U těch luxusních aut mají ovšem větší kauce, ale od stálých zákazníků kauce neberou.

Můj tip!  Tak si půjčte 3x Octavku s kaucí a pak BMW bez kauce... :)


Hezký den všem...

0 Citovat

Tvl. Proč? :D

0 Citovat

Tvl. Proč další reklama? 🤦‍♂️

0 Citovat

Nejenže reklama, mě tam ani nepustí filtr, abych to omrkl :D 


autozpujcovny.png

0 Citovat

Ahoj, my jsme byli spokojeni vždycky s Dobrou Autopůjčovnou. Skoro vždycky nám vyšli se vším vstříc. Jsou sice v Brně, ale pokud je potřeba auto někam přistavit, jsou schopni přistavit po celé ČR. Samozřejmě za příplatek. Kdyžtak mrkněte https://www.dobraautopujcovna.cz...zu-brno/ 

0 Citovat

To znám, to jsou křápy co nedojedou ani k Čeljabinsku a rozbijou se po cestě už u Užhorodu.

0 Citovat

Denní limit 150km. Nebrat.

0 Citovat

V ČR najradšej požičiavam auto cez Rentalport - https://www.rentalport.com/en?ut...r%C3%A1nka cena vs. kvalita na jednotku. Za mňa je to najlepšia stránka na požičanie si auta. 

0 Citovat

Znám, měl jsem od nich auto a strašná prašivka. Rozhodně nebrat!

0 Citovat

Já jsem velice spokojená s autopůjčovna https://auto-zuskarova.cz/. Pravidelně si vůz zde zapůjčuji a vždy je čistý a ve výborném technickém stavu. S paní Zuskarovou je skvělá domluva a vždy se snaží klientovi maximálně vyhovět. 

0 Citovat

Znám, měl jsem od nich auto a po 2km přestalo jet. Telefon nikdo nebral. Takže  rozhodně nedoporučuji!

2 Citovat

A taky si u nich ty auta často půjčujou transky a dělají v nich orgie, Padrino potvrdí😎

1 Citovat

Hm, zas jeden, co se dneska zaregistroval a má nutkavou potřebu sdělit nám,  jakou boží autopůjčovnu využil. Paní Zuskarová,  tohle je fakt debilní způsob reklamy!

2