Zdravíčko chystáme se na začátku léta s přítelkyní na Tenerife. Chtěl jsem si půjčit auto, aby jsme projeli ostrov skrz na skrz. Po proštudování podmínek většiny (zatím tedy všech) autopůjčoven jsem ale narazil na podmínku, že musím mít platný řidičák minimálně jeden rok. Problém je, že v době pobytu ho budu mít cca 10 měsíců  .

Půjčení auta Tenerife - řidičák měně než rok

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

2 reakce

Zdravíčko
chystáme se na začátku léta s přítelkyní na Tenerife. Chtěl jsem si půjčit auto, aby jsme projeli ostrov skrz na skrz. Po proštudování podmínek většiny (zatím tedy všech) autopůjčoven jsem ale narazil na podmínku, že musím mít platný řidičák minimálně jeden rok. Problém je, že v době pobytu ho budu mít cca 10 měsíců smiley . Chtěl bych vědět, jestli někdo musel řešit podobný problém, nebo prostě názor zkušeného. Jestli na tomto bodě opravdu ztroskotá tento naplánovaný způsob dopravy, nebo zda-li jsou půjčovny benevolentní.
Děkuji za odpovědi smiley

0

Čágo,

ze své zkušenosti.. Před tak 6ti lety jsme si taky chtěli půjčit auto na Lanzarote, ale měli jsme stejný problém jako ty. Tak jsme šli do půjčovny s tím, že budem dělat, že o tom nevíme. Tak už to vypadalo, že to klapne, ale pak si všiml chlápek z půjčovny, že ten řidičák není starší než rok a řekl, že to bohužel nejde.. Nevím co se od té doby změnilo. Když tak hodně zdaru smiley

0 Citovat

Díky za radu smiley kdyžtak se skútry to nebude tak horké co myslíš?

0
2 reakce