Ahoj, chci se zeptat jestli mate nekdo zkusenosti s duplicitnimi objednavkami? Stalo se mi, ze jsem si zarezervoval auto na Mallorce a strhli mi penize dvakrat. Volal jsem do rezervacni spolecnosti a jelikoz maji termin ruseni rezervaci 2 dny predem, tak po mne chteji zaplatit prvni tri dny. To by byl detail oproti tomu, co se stalo na pobocce rentalkty Goldcar. Prisel jsem tam s tim, ze mam zaplacenou rezervaci a vytahli na mne nejakych 220 euro navic. 83 za pohone hmoty a 141 za jejich pojisteni i kdyz pojisteni melo byt v cene. Chci odstoupit od smlouvy a chtel bych vratit penize, mam sance na uspech a nebo maji opravdu pravo mi v obou pripadech uctovat 3 denni pronajem? .

Duplicitni objednavka + jina cena na miste, nez v rezervaci

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

5 reakcí

Ahoj,

chci se zeptat jestli mate nekdo zkusenosti s duplicitnimi objednavkami? Stalo se mi, ze jsem si zarezervoval auto na Mallorce a strhli mi penize dvakrat. Volal jsem do rezervacni spolecnosti a jelikoz maji termin ruseni rezervaci 2 dny predem, tak po mne chteji zaplatit prvni tri dny. To by byl detail oproti tomu, co se stalo na pobocce rentalkty Goldcar. Prisel jsem tam s tim, ze mam zaplacenou rezervaci a vytahli na mne nejakych 220 euro navic. 83 za pohone hmoty a 141 za jejich pojisteni i kdyz pojisteni melo byt v cene.

Chci odstoupit od smlouvy a chtel bych vratit penize, mam sance na uspech a nebo maji opravdu pravo mi v obou pripadech uctovat 3 denni pronajem?

0

Jakmile zaplatíš, peníze neuvidíš.
Pokud dobře chápu, tak už jsi na místě, což znamená že duplicitní objednávku nezrušíš. Nemohou tušit, jestli nechceš dvě auta. S tou cenou - museli to mít napsané v podmínkách, když jsi rezervoval a pokud neměli, tak je nesmysl to platit.

0 Citovat

Hlavne kdyz si pujcis auto od pochybne pujcovny, nemuzes ocekavat seriozni jednani.. Uz jsme to tady rozebirali v nekolika threadech.. K Goldcars treba tenhle clanek:

http://www.spanish-fiestas.com/goldcar- ... l-rip-off/

Na http://www.rentalcars.com/ ma tahle pujcovna nejhorsi hodnoceni z celeho Spanelska..

Jestli jsi odeslal objednavku jenom 1x, tak bych jeste zkusil reklamovat u banky, ze ti neopravnene strhli finance z karty (za duplicitni objednavku), banka dokaze zazraky.. smiley Ale urcite tenhle nastroj nepouzivej, pokud si opravdu odeslal objednavku 2x - lhani se urcite obrati proti tobe.. smiley

0 Citovat

Ona ta duplicitni objednavka vznikla, diky pomalemu internetu. Odeslat rezervaci trvalo opravdu dlouho a klikl jsem pak znova na odeslat. Odeslo to 2x v jedne minute. Nakonec mi slibili, ze duplicitni objednavku zrusi. Kazdopadne mne sere ta druha. Defakto jsem zaplatil pres 1700 korun a auto porad nemam. Premyslim jestli to na hulvata nezavolat do banky, ze je to podvod.

0 Citovat

Stalo se mi to samý. Někde to v těch podmínkách mají, člověk si to musí spočítat, já něco navíc čekal, ale bylo to taky jinak na místě. Za benzín ti vrátí, pokud je vráceno full, nechají si nějaký poplatek. S pojištěním se nedá nic dělat. Předražený, ale asi i nabušený, je pravda, že při přebírání auta nikdo nic nekontroloval, hodil jsem klíče do schránky a šel na letiště - den před tím jsem bok auta orval o strom při výjezdu z parkoviště... Naposledy jsem půjčoval tady: http://www.hiperrentacar.com/opencms/en ... e-mallorca, kousek od letiště, vyzvednou si tě, odvezou před terminál, slušná cena.

0 Citovat

No ja jsem tomu taky moc neveril, ale necekal jsem, ze na miste budou chtit 220 euro navic. Za tu plnou si nauctovali asi 2 eura za litr... Pojisteni bylo taky nesmyslny. Kazdopadne jsem napsal na zprostredkovatele, at se staraji oni. Maji za to provizi, tak nechapu, proc mne neustale nekam odkazuji. Chci z nich dostat zpet alespon neco a hlavne co nejdriv. Nemuzu pochopit ten princip, ze penize strhavaji hned a vraceni trva obcas tydny. Ty penize bych pouzil rad u seriozni pujcovny.

0
5 reakcí