Ahoj, prosím o radu. Máme půjčené auto od Alamo, a před pár dny (jsme stále na dovolené) do nás nacouvala paní (její vina, kterou přiznala) a poškodila celkem slušně blatník. V Alamo nám auto vyměnili, policie to s námi všemi sepsala, paní kontaktovala svou pojišťovnu a nahlásila to jako svou chybu. My jsme pojištění nezávisle u Insurance4carhire, všechno základní v pojistce je plus klíče, rozbité okno atp., ale nejprve musíme něco zaplatit a potom do měsíce claim vymáhat u nich. Zatím po nás nikdo nic nechtěl, ale nevíte náhodou, co máme očekávat? Vyřídí si to Alamo s pojišťovnou té paní, co to způsobila, nebo budou chtít něco po nás? .

Nabourané auto USA- cizí zavinění

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

3 reakce

Ahoj, prosím o radu. Máme půjčené auto od Alamo, a před pár dny (jsme stále na dovolené) do nás nacouvala paní (její vina, kterou přiznala) a poškodila celkem slušně blatník. V Alamo nám auto vyměnili, policie to s námi všemi sepsala, paní kontaktovala svou pojišťovnu a nahlásila to jako svou chybu. My jsme pojištění nezávisle u Insurance4carhire, všechno základní v pojistce je plus klíče, rozbité okno atp., ale nejprve musíme něco zaplatit a potom do měsíce claim vymáhat u nich. Zatím po nás nikdo nic nechtěl, ale nevíte náhodou, co máme očekávat? Vyřídí si to Alamo s pojišťovnou té paní, co to způsobila, nebo budou chtít něco po nás?

0

Ahoj, proč po vás? Nevidím důvod, abyste byli jakkoliv finančně účastněni na té nehodě.

Pojištění vás kryje v případě, kdy vy něco zaviníte a to v tomhle případě není potřeba smiley

0 Citovat

nam sa stalo nieco rovnake pred par rokmi vo Vegas, kde do nas naburali babicky na Buicku smiley Vsetko videl policajt (babicky sli na cervenu), spisala sa zapisnica, odtahovka (nas mustang nepojazdny), vymenili nam auto. O niekolko tyzdnov mi volali z poistovne, ze ci vsetko OK (zdravotne), o par mesicov prislo nejake potvrdenie na slovensku adresu (to uz ani neviem kde je) a odvtedy nic.

0 Citovat

V Alamo nám totiž řekli, že jako první budeme kontaktováni my, protože jsme zodpovědní za půjčené auto, a protože jsme neměli koupenou plnou pojistku od nich, že neví, jak to bude, ale nemáme si kazit dovolenou smiley . V Čechách bych samozřejmě čekala, že když je viník a jeho pojišťovna, tak vše půjde hladce, ale tady nevím.

0
3 reakce