- Fórum
- Půjčení auta
- Island půjčení auta x pojištění
Island půjčení auta x pojištění
Kdepak, bylo to s jinou půjčovnou a strhli a vrátili nám 800 Euro, taky nechápu, jak se dostali uplně přesně k 78Kč rozdílu, ale vypadá to, že spíš to byl rozdíl kurzu nákup (v bance tvrdili, že se kurzový rozdíl u moto transakce neuplatní - to mi úplně nejde do hlavy)
A jak to je když dojde k té nehodě? Nechají si peníze podle rozsahu nehody, maximálně těch 150 000 ISK?
A v případě platby kreditkou se tedy depozit neplatí, ale opět v případě nehody si ty peníze (max 150 000 ISK) strhnou automaticky z kreditky?
Já jsem škodu na půjčeném autě nikdy neměl, ale asi je to tak, jak píšeš. Ještě upozorňuju, že jsou i výluky z pojištění, kdy si můžou nárokovat celou škodu (to platí obecně). Např. kdybys havaroval na F-Roads se základním pojištěním, které je nezahrnuje (islandské specifikum, i když podobně to je s nevyasfaltovanými silnicemi i mnohde jinde). Doporučuju přečíst jejich podmínky.
Pravidelně objednávám auta přes https://hespac.com/rentalcz.htm zatim to vždy bylo bezchybne. Voucher na email do 15 minut od rezervace.
Přihlášení
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se!