Zdravím a prosím o radu ohledně půjčení auta na letišti v Bari na 7 dnů.Má někdo zkušenosti,nebo doporučení?Dík .

půjčení auta v Bari

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

zkouknu, děkuji

0 Citovat

Ahoj, měla bych prosím dotaz, rádi bychom si půjčili v BARI auto z půjčovny (nebo na letišti), ale zjistili jsme, že nemáme kreditní kartu. Je možné si v nějaké půjčovně půjčit auto bez kreditní karty? Díky moc za info.

0 Citovat

Ahoj cestovatelé,  letíme 21.9.  do Bari a potřebujeme se odtud dostat do Baia di campi. Přiletíme až ve 20:40 spojení vlakem a busem už asi neklapne. Máte někdo zkušenost půjčit si auto v Bari a vrátit ho jinde např. ve Vieste? Do Bari se už totiž vracet nebudeme.

Moc díky za odpověď
0 Citovat

Myslím, že vo Vieste veľké požičovne ani nemajú pobočku. Najbližšie miesta na vrátenie by potom boli Barletta alebo Foggia.

A treba rátať  s poplatkom za jednosmerný prenájom (od 60 eur vyššie), ak auto nebudete vracať na tej pobočke, kde ste ho požičali.


0 Citovat

Obnovuje po delší době vlákno -má někdeo aktuální letošní zkušenost s autopujcovnou na letišti nebo ve městě  Bari ?

Diky předem za informace

0 Citovat

Není tam Goldcar?

0 Citovat

V Bari ani ránu, bez auta od Goldacaru:-)

0 Citovat

A co osobní zkušenost? 😊 

0 Citovat

my jsme půjčovali loni půjčovna Maggiore a úplně v poho, tady píšu i kolik přesně to stálo plus nějaké tipy, co vidět, tak třeba pomůže :)

https://www.nebudvorvan.cz/2019/...ikend.html

0 Citovat

cali napsal(a):

V Bari ani ránu, bez auta od Goldacaru:-)

Jediné auto, které vám nezestárne, je to, které si nekoupíte. Goldcar

0 Citovat

Diky Terezo

0 Citovat

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat 21-25 července se chystáme do Bari a máme zájem projet Apulií křížem krážem a momentálně řešíme takový menší problém ohledně půjčení auta. Nemá někdo tip na nějakou místní půjčovnu, popřípadě na nějakou půjčovnu kde není vyžadován deposit a akceptují debetní kartu ? děkuji mockrát a přeji pěkný zbytek dne :-)

0 Citovat

Projel jsem ji loni křížem krážem bez auta. Takže doporučuji zvážit tamější vlaky a autobusy ;-) A pokud půjdete do auta, tak hlavně solidní pojištění se zero excess.

 

0 Citovat

Přidám sem zkušenost z minulého týdne. Půjčovali jsme si auto přímo na letišti v Bari a to bez kreditní karty. 2x dospělý + 3 děti (autopůjčovna Locauto - https://www.locautorent.com/en/). Vybrán vůz Fiat 500X, manuál, diesel. Dostali jsme Jeep Renegade. Po příletu chtěli fyzickou kartu (bylo jedno jakou - dával sem klasickou debetní, kde zablokovali 1 cent). Půjčovny jsou kousek od letiště - tato byla až skoro na konci (dál už byla snad jen Italy Car Rent). Pojištění auta přes Car Rental Insurance (worldwideinsure.com). Při půjčení/vrácení doporučuji podrobně nafotit. Na předávacím protokolu nebyl uvedený promáčknutý zadní nárazník a odřený lak - nechal sem doplnit, ale v zaslaných protokolech to nevidím... Cena na 3 dny i s druhým řidičem zdarma a vybraným "připojištěním" na poruchu 55€. Pojištění £12.

0 Citovat

ahoj , no prave som pozeral stranku, ktoru doporucujete a cena je odlisna od toho co tu pisete, cena teraz vychadza na 238 eur

0 Citovat

Třeba proto, že to psal před rokem? Nebo máte vybrané jiné auto, pojištění, sezonu…… Možností je spousta 🤷‍♀️

4 Citovat

Loni v březnu jsme si půjčovali přes Holidayautos u Sicily by Car auto na 6 dní za 61 € + pojištění spoluúčasti od WWI za asi 25 €.  Peugeot 208 (dokonce měl přepnutý displej do češtiny!) měl najeto ~20 tis. km. Depozit z kreditky 800 € uvolněn obratem po vrácení auta. SBC nehledali škrábance, vrácení trvalo minutu. Kiosek SBC je v letištní hale, parkoviště ~300 m daleko, vše proběhlo rychle a bez problémů. Auto bych si u nich půjčil znovu.

1