Ahoj, nedokázal by mi někdo poradit, jak je to s placením mýtného v Norsku v případě vozu z norské půjčovny? Po přečtení nějakých článků na webu jsem z toho trochu vyděšená a radši bych měla jistotu, jak nic neopomenout a neplatit pak zpětně půjčovně nějaká penále... Dá se registrovat na webu přes Autopass i vůz z půjčovny a nechat si to strhávat z kreditky? Předem díky za rady  .

Půjčení auta v Norsku + mýtné

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

2 reakce

Ahoj,

nedokázal by mi někdo poradit, jak je to s placením mýtného v Norsku v případě vozu z norské půjčovny? Po přečtení nějakých článků na webu jsem z toho trochu vyděšená a radši bych měla jistotu, jak nic neopomenout a neplatit pak zpětně půjčovně nějaká penále... Dá se registrovat na webu přes Autopass i vůz z půjčovny a nechat si to strhávat z kreditky?

Předem díky za rady smiley

0

tiez by ma zaujimala ta vec s tym mytom, moc som tomu z toho co pisali na nete nepochopil..a shaga, cez co poziciavate auto?..popripade aj ostatni ak mate nejake skusenosti s nejakou spolocnostou ci uz dobre alebo zle.vdaka

0 Citovat

Vsechna auta z pujcovny maji autopass a pujcovna si penize strhne z karty hned, jak ji prijde vyuctovani. U nas to bylo nadvakrat - prvni autopassy stahli soucasne s pujcovnym a pak asi po trech tydnech prisel ucet jeste na jeden tunel.
Prehled (seznam vsech autopassu) prisel e-mailem v pdf.
My jsme meli pujceno z Herz pujcovny a byli jsme naprosto spokojeni.

0
2 reakce