Možná to bude pro někoho zajímavé, Flixbus prodává jízdenky po Itálii pro cesty od 18.8 do 16.9. za 1 EURO. Možná pro někoho tip  .

Flixbus

Založil ve fóru Autobusová doprava

Viděl jsem to jen za 9 Kč.

0 Citovat

Hej, vy to mate na vsetkych trasach za 9 Kc. Dalsi dovod preco nenakupovat v eurach.

2 Citovat

Tak tedy Flixbus se opet rozjel na Slevomatu. Nabizi 10% slevovy kupon za 9 Kc. (pozdeji dalsich 9 Kc za ten jejich novy servisni poplatek)

Na Sphere Card jsou k mani az 4 slevove kupony (-10%) mesicne.

A jeste pripojim nedavnou flixi zkusenost z trasy Rio de Janeiro (Hotel da Gloria) - Duque de Caxias - Sao Jose dos Campos za 149 Kc. Skvela cena za vzdalenost 350 km, ovsem uz za zdlouhavych 7 hodin (pres 1,5 hodinu zpozdeni nabrane behem cesty). Na autobusaku v Sao Jose/C jsem slysel o dalsim flixim dalkovem spoji zpozdenem 2 hodiny. Presny tam asi moc nebude ...

0 Citovat

Zrovna bych potřeboval zahraniční jízdenku, docela drahou, slevomat má jen jízdy přes ČR a unicredit/airbank měly kupony jen na jízdy do února. Nevíte o něčem aktivním, aspoň 10% na duben?

0 Citovat

Vypadá to teď mrtvý. ČSOB, T-Mobile, Kaufland taky nic. MojeO2 se mi kvůli tomu zas instalovat nechce:-)

Jedině asi ta 20% sleva pro nový 

0 Citovat

Na Moje O2 tam nic neni na Flixbus , jen sleva na skipas.

0 Citovat

M3B28NXLXNV  

0 Citovat

ahojte, už se vám stalo, že se strhly peníze, ale jízdenku jste neobdrželi? Na webu flixbusu píšou, že mám čekat. Ale moc jim nevěřím:)

0 Citovat

Nestalo. Posledně mě ale naštvali, když přijel autobus Tourbusu se sedadly model sardinka, které nejdou vysouvat do boku, a navíc s rozbitými páčkami na sklopení. Doufám, že s nimi zas dlouho nebudu muset jet.

0 Citovat

Ahoj, nemáte někdo náhodou volný slevový kód? Díky moc.

0 Citovat

10 %  M3E27DPMM6K 

0 Citovat

ČSOB má 10% 

0 Citovat

Díky 

0 Citovat

zkoušel někdo v poslední době ten 20% kód pro nový?

Mi to pořád říká "Uh, Oh, something went wrong".

Číslo mám nový, emaily taky myslim nevyzkoušený...

0 Citovat

Brume, mě to pořád funguje, už mi sice dochází lidi, který vždycky uprosím na  " půjčení " tf čísla a mailu, ale každý kód na 20% co přijde je funkční, naposledy jsem použila 14.4

0 Citovat

já to mám jako brum, taky vždycky went wrong, i s novým číslem, mailem (a nepomůže ani smazat cookies, ani nový prohlížeč, ani jiný počítač, jiná ip adresa. Je mi jasné, že nějakou kombinaci toho hlídají, zatím se mi to nepodařilo hacknout ;/

0 Citovat

Jen taková rada - myslím že nic nehlídají, jen nemusíte mít aktuální odkaz. Co jsem vypozoroval tak akci pořád obměňují, někdy nefunguje vůbec a někdy jen s "novým odkazem", ideálně z toho co běží jako reklama na FB. 

Už se mi stalo že odkaz z CL mi nefungoval a ten z FB ano, zadával jsem stejné číslo i email. 

1 Citovat

pravdu dí, Áčko jedno.

Tenhle funguje: https://www.facebook.com/FlixBus...417370707/

Díky

0