Zdravím, budeme se 15.8. vracet z Finska přes Stockholm (letenky ze Stockholmu již zakoupeny). Chtěli bychom cestu spojit s plavbou přes Baltské moře přes noc (ubytování a doprava v jednom). Jde nám samozřejmě o cenu, ale co jsem se tak koukal, asi už jsme dost prošvihli nejlevnější místa, protože Helsinki-Stockholm je nejlevnější varianta s VikingLine za 113E. To sice není úplně moc, když je to pro dva ubytování přes noc a zároveň doprava do Stockholmu, ale přeci jen bych to rád ještě srazil. Máte nějaký tip na co nejlevnější přepravu lodí přes noc z 15.8. na 16.8. z Finska (asi je jedno odkud, vlakem se tam dá docela levně jezdit) do Stockholmu? Díky za každý nápad.. PS: Termín je bohužel pevný, což to hodně komplikuje, ale nedá se nic dělat  .

Helsinky (Turku (nebo odkudkoliv s Finska)) - Stockholm

Založil(a) ve fóru Vodní doprava

5 reakcí

Zdravím,
budeme se 15.8. vracet z Finska přes Stockholm (letenky ze Stockholmu již zakoupeny). Chtěli bychom cestu spojit s plavbou přes Baltské moře přes noc (ubytování a doprava v jednom). Jde nám samozřejmě o cenu, ale co jsem se tak koukal, asi už jsme dost prošvihli nejlevnější místa, protože Helsinki-Stockholm je nejlevnější varianta s VikingLine za 113E. To sice není úplně moc, když je to pro dva ubytování přes noc a zároveň doprava do Stockholmu, ale přeci jen bych to rád ještě srazil.

Máte nějaký tip na co nejlevnější přepravu lodí přes noc z 15.8. na 16.8. z Finska (asi je jedno odkud, vlakem se tam dá docela levně jezdit) do Stockholmu?

Díky za každý nápad..

PS: Termín je bohužel pevný, což to hodně komplikuje, ale nedá se nic dělat smiley

0

Koukni jeste na sijla line. Ale co si pamatuji ty jsou dražší ale treba bude akce. Jinak Viking line super ms Gabriella. Večeře urcite pro mne opět na výbornou. 28 € a jíš 2 hodiny co chces a pití v ceně taky pivo vino. Info je ale 4 roky stara. Da se jeste dojet vlakem do Turku a pak lodi do Stockholmu. Ale 113 pro dva i s kajutou je super cena. My kupovali za 100€ pro dva a tri měsíce predem

0 Citovat

Ahoj,
jednou jsem takhle taky jela, nejlevnější bylo si koupit jízdenku bez místa v kajutě a spát ve společné místnosti ve spacáku...bylo to v pohodě...

Verča

0 Citovat

Anebo i bez spacaku, jak to delaji Finove.. bavit se az do rana smiley

0 Citovat

Turku - Helsinki za 31 EUR včetně kajuty pro 2 https://www.sales.vikingline.com
Akorát, že cesta je přes den...

0 Citovat

Přes den to bohužel nestihnem (vyplutí ráno). Ale našel jsem z Turku do Stockholmu přes noc se Silja Line za 74E kajutu, v případě, že se koupí 23h Cruise Turku-Stockholm-Turku. Kdyby to bylo jen Turku-Stockholm, je to dražší. U toho Cruise je napsáno No ashore time, ale příjezd do Stockholmu je v 6,10 a odjezd zpět do Turku v 7,10. A kdybych koupil lístek jen jedním směrem, jeli bychom stejnou lodí. Myslíte, že bude normálně možný vystoupit, i když budu mít lístek na tu 23h Cruise? Asi je to blbej dotaz, ale mate mě tam ta poznámka o "žádném času na souši".

Jinak s VikingLine se dá z Turku přes noc jet za 68E, pokud se objenávka dělá na finské doméně vikingline.fi. Když se přepne na angličtinu, cena je rázem 113E (Tohle si teda nedokážu vysvětlit, ale je to tak).

Má tedy někdo doporučení, zda jen s VikingLine nebo Silja? Co je příjemější? Případně: má někdo zkušenost se zakoupení "okružního" lístku a využitím jen jednoho směru..?

0
5 reakcí