Ciao nemáte někdo vlastní zkušenost s individuální přepravou z Male na okolní ostrůvky, konkrétně na Mathiveri? Vychází mi to tak blbě, že nestihnu ofi přepravu v 9:00 tak jestli se dá přesunout nějak solo za rozumnou cenu? Díky .

Maledivy - doprava mezi ostrovy a atoly

Založil(a) ve fóru Vodní doprava

5 reakcí

Ciao
nemáte někdo vlastní zkušenost s individuální přepravou z Male na okolní ostrůvky, konkrétně na Mathiveri? Vychází mi to tak blbě, že nestihnu ofi přepravu v 9:00 tak jestli se dá přesunout nějak solo za rozumnou cenu? Díky

0

nikdo nemáte zkušenost třeba se speedboatem? za kolik se dá na místě domluvit?

0 Citovat

http://www.atolltransfer.com/#!buy-tickets-/cyfs + 2 Kinedryly:-)

0 Citovat

jj to sem viděl, takže jedině takhle jo....ok dik

0 Citovat

Ahoj,
kdy na Mathaveri cestuješ? Já se tam také chystám, do Mathaveri Inn, aktuálně přemýšlím o datu, bojím se dešťů a zkažené dovolené. Říjen je asi risk.
Aktuálně jsou nejlevnější letenky od Aeroflotu, chci se do Malé dostat tak, abych mohla využít levnou veřejnou dopravu na Mathaveri island, ale není to jednoduché naplánovat smiley.

Díky za tvoje rady a postřehy smiley
D.

0 Citovat

Byl jsem v unoru 2017 na ostrove Dhigurah, velice pekna zalezitost v hotelu TME Dhigurah, mohu doporucit, ciste, bezpecne, krasna uklizena plaz, voda gratis!

Cesta:
Male -> Dhigurah
Lod jezdi kazdou Sobotu, Pondeli a Stredu v 9h z Male terminalu Villingili na druhe strane ostrova odkud prijede z letiste. Pesky je to asi 20-25min normalni chuzi. Nasednete na lod ktera jede na ostrov Mahibadhoo, zde je cekacka 30min, presunete se na jinou lod vetsinou stoji hned vedle a s jednou zastavkou na ostrove Dhagethi se dostanete na Dhigurah. Cena listku 3,5$ nebo 50rufiii cena speedboatem primo z letiste prijde na 70$ bez DPH (dane na maledivach plati nabidky jako bez dane neberou smiley ). Cesta lodi z Male na Dhigurah cca 7,5h, speedboat 1,5h. Vpripade spatneho pocasi nejezdi nic! Pokud je Vam na lodi spatne z houpani doporucuju se vubec na tu cestu nevydavat nebot i pri vetsich vlnach je cesta zazitek s plnym obsahem pytliku! smiley My jsme meli cestu prave za vetsiho vetru a poradnych vln a lavice jezdily sem a tam, lod se temer prevratila. Zazitek na cely zivot a pouze za 3,5$ smiley

Cesta zpet je podobna jen si dejte pozor, z Mahibadhoo do Male jezdi lod jen v Nedeli, Utery a ctvrtek!

Male' 09:00 Mahibadhoo 13:15 Saturday, Monday and Wednesday
Mahibadhoo 10:45 Male' 15:15 Sunday, Tuesday and Thursday

Mahibadhoo 13:45 Dhigurah 15:35 Saturday, Monday and Wednesday
Dhigurah 08:20 Mahibadhoo 10:00 jezdi kazdy den krome PATKU!

0
5 reakcí