Čau, letíme začátkem září do Portugalska, chtěli bysme si půjčit auto na 7 dní, letiště Porto OPO, akorát máme problém s tim, že ani jeden z party nemá kreditní kartu, všichni jedem debetky. Nějaká radu nebo tip? Díky, Honza .

Půjčení auta Portugalsko s debetní kartou

Založil ve fóru Půjčení auta

tak to zkus booknout... podle mě to bude nějaká chyba přepočtu nebo měny... přímo z rentalcars.com je to za 8,5k


vystrizek.jpg

0 Citovat

Compact Class...or Similar...to ti mozu dat aj nejaku Fabiu :)

0 Citovat

My si v portugalsku půjčujeme jen u Centauro, máme s nimi dobré zkušenosti.

Při full insurance vám nezablokují peníze na kartě, nekontrolují jestli jste to vrátili špinavý, ani nelezou kolem auta a nehledají škábance. Jen prověří jestli je plná nádrž a to je vše.

Posledně nám místo Punta (or similar) dali 2 měsíce starý Nissan Qashqai ve velmi příjemné výbavě.

Včětně full insurance a mýtné krabičky na dálnici to vyšlo na 25 EUR na den, to je super.

0 Citovat

S debetní kartou šlo půjčit bez problému u Sixt v listopadu 2017 (půjčováno ve Faru, vráceno v Lisabonu - od 4 dnů žádný poplatek za vrácení na jiném místě). Rezervováno přes billiger-mietwagen.de s plným pojištěním, kauce 100 Euro.

Na Madeiře známý půjčoval s debetním kartou u Europcar (šlo to, ale vysoká kauce, cca 1.700 Euro), my u http://statusflamingo.com - placeno v hotovosti nebo s debetní kartou, žádná kauce, rodinná firma, všechno bez problémů.

0 Citovat

Zdravím Vás, nevíte ted aktuálně jak je to v Portugalsku s půjčením auta a debetní kartou? Jedu ve středu takže na kreditku už není čas...děkuji za odpovědi či návrhy u koho půjčit. 

0