Zdravim, planujem precestovat autom pobrezie portugalska a neviem sa rozhodnut ktoru pozicovnu zvolit v portugalsku. Presiel som par for kde mali ludia velmi zle skusenosti z Europcar aj so sixtom co v inych krjainach som s nimi nemal najmensi problem a hlavne najhorsie hodnotena bola pozicovna gold car. Mate niekto skusenosti z pozicovnou AMOITA? Je to lokalna pozicovna ktora ma velmi dobre hodnotenia akurat su stare 2-3 roky. Dakujem  .

Pozicanie auta v portugalsku cez AMOITA

Založil ve fóru Půjčení auta

3 reakce

Zdravim,

planujem precestovat autom pobrezie portugalska a neviem sa rozhodnut ktoru pozicovnu zvolit v portugalsku. Presiel som par for kde mali ludia velmi zle skusenosti z Europcar aj so sixtom co v inych krjainach som s nimi nemal najmensi problem a hlavne najhorsie hodnotena bola pozicovna gold car. Mate niekto skusenosti z pozicovnou AMOITA? Je to lokalna pozicovna ktora ma velmi dobre hodnotenia akurat su stare 2-3 roky.

Dakujem smiley

0

My si v Portugalsku půjčovali auto od Sixtu a bez problému, stejně tak od Sixtu 2x ve Španělsku. V čem by měl být problém?

0 Citovat

Je třeba si uvědomit, že lidi píšou hlavně negativní komentáře. Pozitivní jen vyjímečně. Určitě bych nebral Gold Car, protože ten má ve Španělsku nejhorší pověst. Víceméně všude to bude stejné a většina Vás bude chtít nějakým způsobem natáhnout. Stačí se jen připravit a tím rizika minimalizovat:

1) Mít objednané auto s plnou pojistkou. V půjčovně je pak mnohem dražší. Každopádně se Vám ji budou stejně snažit vnutit s různým vyhrožováním. Stačí se nenechat zvyklat.
2) Objednat si nádrž full/full. Tohle platí hlavně pro Španělsko, kde to není v základu a člověk se pak diví kolik si naúčtují za první nádrž. Samozřejmě pokud je akce na první nádrž zdarma nebo se slevou, tak to je samozřejmě něco jiného.
3) Kreditní karta s limitem 1000-1500 euro! Samozřejmě většině projde i debetní, ale pokud se na místě seknou, tak už neuděláte nic. Tak samo ten limit mít v záloze. Při nesplnění Vám opět půjčovna místo depozitu vnutí jejich pojištění. To Vám může prodražit auto až o 200e na týden.
4) Překontrolovat si auto při vyzvednutí a i každou blbost zaznamenat do protokolu.
5) Při odevzdání si nechat potvrdit, že vše bylo v pořádku. Pokud mají zavřeno a necháváte jen klíče, tak vše nafotit.

0 Citovat

Dobré zkušenosti v Portugalsku, konkrétně v Lisabonu mám s touto autopůjčovnou: sadorent.pt
Je lokální a nikdo mi nevnucoval něco co nechci, žádné pojištění, žádné pre-paid fuel, žádné "quick return charge" apod. Zkrátkě pěkně férově po staru.

0
3 reakce