Zdravím, od 3.5. do 10.5. budeme v 6ti lidech na Gran Canaria a chtěli bychom si půjčit auto. Ale nemůžu nikde najít auto pro 6 lidí - leda velmi předraženě. Má někdo zkušenosti, kde sehnat za dobrou cenu? Nebo raději půjčit dvě menší auta? .

Gran Canaria - auto pro 6

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

8 reakcí

Zdravím, od 3.5. do 10.5. budeme v 6ti lidech na Gran Canaria a chtěli bychom si půjčit auto. Ale nemůžu nikde najít auto pro 6 lidí - leda velmi předraženě. Má někdo zkušenosti, kde sehnat za dobrou cenu? Nebo raději půjčit dvě menší auta?

0

U http://www.pluscar-grancanaria.com/booking.php?lang=en
Fiat Doblo 7 paxYour Price: 122.71 € na tvůj termín, vše mají v ceně, neblokují žádný depozit, k předávce auta dochází na parkovišti, pracovník čeká na příletech.

0 Citovat

Pro info: EconomyCarRentals nyní nabízí půjčení auta na Gran Canarii v květnu od 1000 Kč/týden.

0 Citovat

mirjur: 2.100,- s plným pojištěním, to je super. Nevíš, do kdy ta akce platí? Počká to 3 dny? A má někdo s touto půjčovnou zkušenosti?

0 Citovat

Tak jsem zarezervoval 2 auta, obě šly přes goldcar a teď jsem si v podmínkách všiml, že musím koupit u obou aut plnou nádrž a můžu vrátit s prázdnou - to se asi nevyplatí co?

A další problém vidím v tom, že u druhého auta je napsán jiný řidič než já (samozřejmě) a asi by musel depozit zaplatit jeho kreditkou (kterou nemá), že?

0 Citovat

Po tisící prvé... Goldcar nebrat!!!

Například osvědčený a solidní Cicar má na vaše data 3-dvéřové auto a la Fiesta za 98 éček.

0 Citovat

Jejich triky s palivem, pojištěním, změnou ceny, apod. Nevím proč brát zrovna tyhle šejdíře když existují i solidní půjčovny. Ale každý je svého štěstí strůjcem...

0 Citovat

mirjur: S tou plnou nádrží - já to popravdě při rezervaci v angličtině nepochopil smiley Nicméně, když se podíváte, jak je Gran Canaria malý ostrov, asi je Vám jasné, že nádrž nevyprázdníme ani z půlky. Natož ve dvou autech v 6ti - počítáme totiž, že vždy se najde někdo, kdo nebude chtít na výlet (a nebo to prostě prubneme v 6ti jako běžně v ČR) a tak bude v zápřahu z 90% jen jedno z aut. Rezervaci tedy zruším.

Mám již zabookované auta přes rentalcars u Sixt (Hertz), s nimiž mám relativně dobré zkušenosti (relativně, protože jejich chybou, místo aby mi 20tis odblokovali, tak mi zablokovali dalších 20tis a musel jsem čekat 2 týdny než vše odblokují, ale co už.

0 Citovat

cicar má ne? navíc to půjčení zvládne opravdu každý :-) https://more-dovolena.eu/blog/28...-ostrovech s nimi mám jen dobré zkušenosti

0
8 reakcí