Ahoj, díky volotea akci jsem koupil letenky do z Prahy do Toulouse a návrat z Marseille ... jelikož jedeme 4 lidi, tak mě napadlo zkusit se podívat i na variantu půjčeného auta, opravdu by stačilo ráno půjčit a ten samý den večer vracet ... výhoda by byla ve větším pohodlí a možnost zastavit si někde cestou na památky nebo pláž (zatím jsem nezkoumal, zda vůbec nějaká taková možnost je) a cenově to nebude už o tolik dražší než autobus máte zkušenost s tímto půjčením? případně seznam půjčoven, které působí v obou městech? když jsem to zkoušel hledat přes takové ty běžné agregátory, tak mi ty ceny přišly výrazně vyšší než jsem očekával (nalezl jsem kolem 2 500 kč za ten jediný den) .

Půjčení auta ve Francii s vrácením v jiném městě

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

4 reakce

Ahoj,

díky volotea akci jsem koupil letenky do z Prahy do Toulouse a návrat z Marseille ... jelikož jedeme 4 lidi, tak mě napadlo zkusit se podívat i na variantu půjčeného auta, opravdu by stačilo ráno půjčit a ten samý den večer vracet ... výhoda by byla ve větším pohodlí a možnost zastavit si někde cestou na památky nebo pláž (zatím jsem nezkoumal, zda vůbec nějaká taková možnost je) a cenově to nebude už o tolik dražší než autobus

máte zkušenost s tímto půjčením? případně seznam půjčoven, které působí v obou městech? když jsem to zkoušel hledat přes takové ty běžné agregátory, tak mi ty ceny přišly výrazně vyšší než jsem očekával (nalezl jsem kolem 2 500 kč za ten jediný den)

0

Mikuláš ani Ježíšek neexistují...Není to žádné terno půjčit auto na den a mít ho za pár euro x km daleko s nejistým výsledkem, kdy se mně vrátí a bude vydělávat.

0 Citovat

nejlevnější s nulovou spoluúčastí a neomezeným nájezdem km je asi 80 euro + cca 450 km nájezd, takže celkové náklady na auto odhaduju tak na 3200 kč ... lepší to teda asi nebude?

oproti tomu 60 euro za ouibus nebo 79 za flixbus... tak to bude ještě těžké rozhodování

0 Citovat

Možná je dobrý počítat s tím, že ona obecně Francie, kór jižní není žádná láce a taky, jak psal cali, čím dýl, tím levnější.

0 Citovat

Zásadní problém je vrácení v jiném místě - např. SIXT si za to účtuje cca 77EUR - bude to velmi výrazná část z toho jednodenního půjčovného. Ve Francii jsou taky poměrně drahé dálniční poplatky - to si zjistěte a připočtěte do vašeho rozpočtu...

0
4 reakce