Ahoj, máte niekto skúsenosť s Budget-om? Na globálnom webe www.budget.com mi to ukazuje, že SLI aj LDW sú zahrnuté bez poplatku pri konkrétnom vybranom aute. Supplemental Liability Insurance (SLI) included € 0,00 /day Emergency Sickness Program (ESP) € 4,43 /day Loss Damage Waiver (LDW) included € 0,00 /day Personal Accident and Effects (PAE) € 6,15 /day Avšak, keď idem na web konkrétnej Budget pobočky ( Portland, oregon), rovnaké auto je za vyššiu cenu a za uvedené SLI+LDW chcú 28,90USD/deň. Nemáte niekto skúsenosť s rezerváciou cez globálny web bez poplatkov - museli ste doplácať poplatky za SLI a LDW potom na mieste pri požičaní? Vopred ďakujem. .

Požičovňa Budget - globálny web vs. lokálne web stránky

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

9 reakcí

Ahoj, máte niekto skúsenosť s Budget-om?

Na globálnom webe www.budget.com mi to ukazuje, že SLI aj LDW sú zahrnuté bez poplatku pri konkrétnom vybranom aute.

Supplemental Liability Insurance (SLI) included € 0,00 /day
Emergency Sickness Program (ESP) € 4,43 /day
Loss Damage Waiver (LDW) included € 0,00 /day
Personal Accident and Effects (PAE) € 6,15 /day

Avšak, keď idem na web konkrétnej Budget pobočky ( Portland, oregon), rovnaké auto je za vyššiu cenu a za uvedené SLI+LDW chcú 28,90USD/deň.

Nemáte niekto skúsenosť s rezerváciou cez globálny web bez poplatkov - museli ste doplácať poplatky za SLI a LDW potom na mieste pri požičaní?

Vopred ďakujem.

0

Stále stejná otázka. Přes web půjčovny nemá cenu objednávat pokud nemáš nějaké jejich členství a i tak ta cena není lepší. Použij srovnávače:
http://billiger-mietwagen.de/
http://economycarrentals.com/

Nezapomeň vždy zvolit nulovou spoluúčast a nemusíš ji pak už doplácet draze na letišti.

0 Citovat

Akorát jsem to chtěl napsat... Proč chce furt někdo objevovat Ameriku smiley

0 Citovat

Rentalcars.com nepoužívám, protože mi nějak nesedí. Nejvíce používám http://billiger-mietwagen.de/. Většina aut tam má full pojištění již v ceně nebo se připlácí okolo 2-3 eur/den za nulovou spoluúčast. Na přepážce nebyla snad nikdy nabídka nižší než 15 eur na den. Někdy to bylo celkem srandovní, protože půjčení auta na týden stálo 60 eur i s pojistkou. Na letišti se snažili samozřejmě vnutit tu jejich pojistku na ten týden za skvělých 100 eur.

Za poslední rok jsem si auto půjčoval cca 10-krát.

0 Citovat

billiger-mietwagen můžu taky doporučit, super podmínky, ceny s full pojištěním, zatím vždy vše fungovalo bez problémů, jen člověk musí umět trochu německy, protože stránka nemá anglickou mutaci - teda dřív určitě neměla a teď jsem to už nehledal

0 Citovat

To je jediná nevýhoda, ale na to, že znám tak 10 německých slov to je celkem intuitivní a vyplníš to i bez slovníku. Navíc je tam zrušení zdarma 24h před vyzvednutím, které se třeba u http://economycarrentals.com/ příplácí. Jinak billiger je již dost ověřený a není třeba tam hledat žádný zádrhel.

Je potřeba si dát akorát pozor u specifikace - ohne Selbstbeteiligung (nulová spoluúčast), Glas, Reifen, Unterboden (skla, pneu a podvozek), Tank Voll/Voll (nádrž plná/plná). Tyhle tři věci si vždy hlídám. Půjčit s plnou a vrátit s plnou určitě doporučuji i když se to třeba ve Španělsku připlácí. Teda pokud neznáte místní poměry, tak většinou Vám na místě zase naučtují za předtankovanou nádrž mnohem více peněz. Navíc pak nemusíte řešit kolik člověk ještě ujede a kolik má dotankovat ať to pak nevrací s půlkou nádrže.

0 Citovat

Ahoj, pri požičaní auta cez http://billiger-mietwagen.de/ je poistenie priamo od prenajímateľa alebo sa jedná o poistenie od sprostredkovateľa? Pýtam sa pretože pri minulej skúsenosti sme si požičali auto cez easyjet aj s poistením a na samotnej pobočke nás odbili, že toto poistenie neakceptujú pretože je pre nich ťažko vymáhateľné a buď si doplatíme plné krytie od nich alebo nám zablokujú na kreditke sumu, na ktorú sme vtedy nemali dostatočny limit - zahnaní do kúta.
Prípadne vedeli by ste povedať s akou sumou orientačne počítať pre tú blokáciu?

Ďakujem

0 Citovat

Pojištění je od brookera, takže co popisuješ se Ti stát může, ale např. naposled v Benátkách si ani nebrali kreditku, když jsem měl auto od billiger... s full pojištěním. Možná hraje roli i pověst brookera.
A částku kterou blokujou mají vždycky v podmínkách rezervace na stránkách billiger.... , dají se tam dohledat všechny informace

0 Citovat

Bere http://billiger-mietwagen.de/ v potaz stáří řidiče? Je mi 22 a když hledám auta tady přes web cestujlevně tak mi to píše doplatek 25$/den kvůli věku a to samé pro druhého řidiče. Jak to řeší billinger?

0 Citovat

Tak to jsou tady zase celkem zajimave informace ..celkem jsem byl vzdycky spokojeny s autem od economy car rentals , jenze me na nich stvalo to ,ze dopredu nez prisel voucher, jsem nevedel, od koho to auto bude a az na voucheru jsem uvidel nazev pujcovny i kolik vyzaduje depozit na kreditce , vzdycky jsem se pak vyhnul depozitu, ktery jsem tam ani kolikrat nemel , treba posledne u enterpreise 600 euro ...jedine tim ,ze jsem zaplatil dalsi pojisteni a tyden stal treba 50 euro...letos jsem se uz na ne vykaslal a na Kanarskych jsem si pujcil auto bez depozitu od Cicaru , jen depozit na obsah paliva v nadrzi ,, a pak na Corfu jsem byl dost spokojeny s Value + nikde v hale nemaji okenko , ale pan cekal s ceduli , sli jsme s nim na parkoviste , kde mel stolecek slunecnik a auto smiley a kde stalo nekolik dalsich aut na pujceni .,.vse probehlo rychle a bez problemu , vraceni jsem mel provest tak , ze jsem klice mel strcit pod koberec v aute vcete parkovaci karty smiley
Na ty nemce se tedy hned podivam smiley

0
9 reakcí