Ahoj, máte prosím někdo zkušenost s půjčením auta v Torontu a vrácením v New Yorku? Round trip nepřichází v úvahu a cestou bychom se rádi ještě někde zastavili, takže se nám nechce nočním busem. Většina rentacar portálů mi ale nechce nic najít  .

Cestování z Toronta do NY

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

5 reakcí

Ahoj, máte prosím někdo zkušenost s půjčením auta v Torontu a vrácením v New Yorku? Round trip nepřichází v úvahu a cestou bychom se rádi ještě někde zastavili, takže se nám nechce nočním busem. Většina rentacar portálů mi ale nechce nic najít smiley Případně vyplatí se víc autobus do Buffala a potom až půjčení auta?

0

Ahoj, mohu obnovit vlakno. Ma nekdo zkusennost s trasou NY-Bufallo-Toronto autem? Vse ok na hranicich? Plati se cestou nejake poplatky na dalnicich? Nasla jsem ruzne into na ruznych strankach, tak je to takove zmatene... Auto pucit v USA a vratit v Kanade asi nejde, dle info, co jsem nasla.

0 Citovat

Dálnice jsou zpoplatněné dole u New Yorku (celkovou sumu zjistíte přes mapquest.com nebo tady https://www.sixt.com/toll-roads/usa/new-york/ ) a pak Rainbow Bridge přes Niagaru (asi US$ 4.60).

Nevím co znamená "vše ok na hranicích", ale oproti letišti vše podstatně jednodušší a rychlejší (11/2017) a méně vyptávání. Při vstupu do Kanady po zemi, není nutné vyřizovat eTA. ) ))

0 Citovat

Diky, tuto stranku jsem videla, bohuzel mi neslo zadat odkud kam, pouze zkouset ruzne trasy a prislo mi to dost neprehledne. Podle toho mi to ukazuje 30USD jeste v USA, ale nejak se mi to nezdalo, proto jsem doufala, ze nekdo tuto trasu jel a rekne mi primo. Sorry a dik :D

0 Citovat

Já jsem jel v listopadu NY Thruway + PA Turnpike, tzn Niagara Falls - Buffalo - Pittsburgh - Baltimore a jen úsek v Pensylvánii stál na mýtu cca 22 dolarů, takže těch +- 30 zní realisticky.

0 Citovat

Petr76 napsal(a):

Já jsem jel v listopadu NY Thruway + PA Turnpike, tzn Niagara Falls - Buffalo - Pittsburgh - Baltimore a jen úsek v Pensylvánii stál na mýtu cca 22 dolarů, takže těch +- 30 zní realisticky.

Jako zni to silene, zacinam uvazovat o autobusu :D Me to proste nejde dopocitat presne, takze aby to nakonec nebylo 80 misto 30. Jeste navic, kdyz chceme jet az do Toronta a potom to same zpet...Mame projezdenou celou Arizonu a Californii, tak jsem nejak cekala, ze to bude stejne "na pohodu"...

0
5 reakcí