Ahoj, čerstvá zkušenost s autopůjčovnou: zamluvil jsem si auto na 4 dny za 77euro, týden před odletem byla promo akce za 69 euro. Takže jsem udělal novou rezervaci a po potvrzení jsem starou zrušil. Při příchodu na pobočku se mě nejdříve zeptali na číslo letu, a ať jim ukážu letenku. Říkám, že jsem přiletěl pozdě v noci a jsem spal na hotelu. První nechápačka. Prej, že půjčují auta jen cestovatelům, kteří přiletěli do Malagy. A hned mi cpali plné pojištění auta za 56euro. Druhá věc je, že mi tvrdili, že mám Basic rate (Half/Empy policy), takže další dohadování, že mi potvrzovali po telefonu, že mám mít WEB RATE (half/half policy). Tak po potvrzení vedoucím mi schválili i tu web rate. Další věc blokace depozitu: jednoznačně požadovali kreditku, ale já měl jen 2 debitky. Jakmile viděli na kartě nápis DEBIT, hned byl problém. Takže doneste kreditku, nebo si zaplaťte připojištění za 56euro a nic nebudeme blokovat. Nicméně jsem jim řekl, ať číslo karty zadají do systému a vyskočilo: ACEPTADO. Říkám, kde je problém, máte těch 1000euro blokovaných. A přidali se další prodavači a brblali, že musí a musí být kreditka. Tak jsem se rozkřikl, že to mají bloklé a co jich po tom... Pro paní jsem nebyl zřejmě příjemným zákazníkem, ale nakonec po 20min mi vydali klíče od krátké KIA CEED 1.4, a to byla kategorie D (pro kočárek a 2 kufry nicmoc). Při vrácení auta jen zkontrolovali množství paliva a moc na auto nekoukali - kupodivu. Ale nějaké potvrzení o vrácení, s tím si hlavu nelámou. Musel jsem si nechat podepsat smlouvu, že je vše OK. takový ten jižanský přístup.... Nyní už jen čekám na odblokaci depozitu. Chce to mít nervy, ale vše se dá. good luck P.S. sleva 10% = HELLOFAN .

Malagacar

Založil ve fóru Půjčení auta

1 reakce

Ahoj,
čerstvá zkušenost s autopůjčovnou:
zamluvil jsem si auto na 4 dny za 77euro, týden před odletem byla promo akce za 69 euro. Takže jsem udělal novou rezervaci a po potvrzení jsem starou zrušil.
Při příchodu na pobočku se mě nejdříve zeptali na číslo letu, a ať jim ukážu letenku. Říkám, že jsem přiletěl pozdě v noci a jsem spal na hotelu. První nechápačka. Prej, že půjčují auta jen cestovatelům, kteří přiletěli do Malagy. A hned mi cpali plné pojištění auta za 56euro. Druhá věc je, že mi tvrdili, že mám Basic rate (Half/Empy policy), takže další dohadování, že mi potvrzovali po telefonu, že mám mít WEB RATE (half/half policy). Tak po potvrzení vedoucím mi schválili i tu web rate.
Další věc blokace depozitu: jednoznačně požadovali kreditku, ale já měl jen 2 debitky. Jakmile viděli na kartě nápis DEBIT, hned byl problém. Takže doneste kreditku, nebo si zaplaťte připojištění za 56euro a nic nebudeme blokovat. Nicméně jsem jim řekl, ať číslo karty zadají do systému a vyskočilo: ACEPTADO.
Říkám, kde je problém, máte těch 1000euro blokovaných. A přidali se další prodavači a brblali, že musí a musí být kreditka. Tak jsem se rozkřikl, že to mají bloklé a co jich po tom...
Pro paní jsem nebyl zřejmě příjemným zákazníkem, ale nakonec po 20min mi vydali klíče od krátké KIA CEED 1.4, a to byla kategorie D (pro kočárek a 2 kufry nicmoc).
Při vrácení auta jen zkontrolovali množství paliva a moc na auto nekoukali - kupodivu. Ale nějaké potvrzení o vrácení, s tím si hlavu nelámou. Musel jsem si nechat podepsat smlouvu, že je vše OK. takový ten jižanský přístup....
Nyní už jen čekám na odblokaci depozitu.
Chce to mít nervy, ale vše se dá.
good luck
P.S. sleva 10% = HELLOFAN

0

Ohledně té kreditky-pokud mají v podmínkách, že akceptují pouze kreditní karty, tak tam můžeš máchat kolika debetkama s nevím-jakýma zůstatkama chceš a nemusí ti auto půjčit. Takže v tomto ohledu k tobě byli možná naopak laskaví...smiley

0
1 reakce